Convenio colectivo - sector de indústries siderometal·lúrgiques de la província de Tarragona, Tarragona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2010
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2010
Publicado enBoletín Oficial de Tarragona de 17/06/2010

Resolució

de 3 de juny de 2010, per la qual es disposa el registre i la publicació de la revisió salarial del Conveni col·lectiu de treball del sector de Indústries siderometal·lúrgiques, de la província de Tarragona, per a l-any 2010 (codi de conveni núm. 4300405).

Vist el text de la revisió salarial del Conveni col·lectiu de treball del sector de Indústries siderometal·lúrgiques, de la província de Tarragona, subscrit per part del sector per la representació empresarial de la associació provincial dels empresaris del metall i per part dels treballadors pels sindicats UGT i CCOO en data 11 de febrer de 2010 i presentat per les mateixes parts en data 26 de maig de 2007, i de conformitat amb el que estableixen l-article 90.2 i 3 del Reial Decret Legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s-aprova el text refós de la Llei de l-estatut dels treballadors; l-article 2b del Reial Decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l-article 170.1 e) i j) de la Llei orgànica 6/2006, de 19 de juliol, de reforma de l-Estatut d-autonomia de Catalunya i la Resolució TRE/1398/2002, de 30 d-abril de delegació de competències en matèria de relacions laborals als Serveis Territorials a Tarragona, i altres normes d-aplicació,

Resolc:

-1 Disposar el registre del de la revisió salarial del Conveni col·lectiu de treball del sector de Indústries siderometal·lúrgiques, de la província de Tarragona, per a l-any 2010 (codi de conveni núm. 4300405), al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Tarragona.

-2 Disposar-ne la publicació al Butlletí Oficial de la província de Tarragona.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni.

Tarragona, 3 de juny de 2010. - La directora dels Serveis Territorials, e.f., M. Pilar Alier Cortés.

Trascripción del texto original firmado por las partes

ACTA

DE LA REVISIÓN SALARIAL DEL CONVENIO COLECTIVO DE TRABAJO DEL SECTOR DE LAS INDUSTRIAS SIDEROMETALÚRGICAS

PARA EL AÑO 2010

Reunidos:

De una parte, por la representación de los trabajadores los señores Miguel Caballero y Manuel Molina, por UGT y los señores Josep Antoni Hernández, Rafael Vidal, asesores Juan Alcántara y Andreu Capdevial por CCOO.

Y de otra parte, por la representación de la Asociación Provincial de los empresarios del Metal, el señor Josep Sans Parès, Enric Roda Sánchez, Virgilio Fernández y señora Marian Vilajoana asistidos por la abogada Marta Piñol Saladié.

El objeto...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR