Revisión salarial - Tracció Mecànica de Mercaderies, Lérida

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2006
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2006
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4917 de 04/07/2007

RESOLUCIÓ

TRE/1983/2007, de 3 de maig, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'Acord de revisió de l'IPC per a l'any 2006 del Conveni col·lectiu de treball del sector de Tracció mecànica de mercaderies de les comarques de Lleida (codi de conveni núm. 2500355).

Vist el text de l'Acord de revisió de l'IPC per a l'any 2006 del Conveni col·lectiu de treball del sector de Tracció mecànica de mercaderies de les comarques de Lleida, subscrit per les parts negociadores el dia 13 de febrer de 2007, i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball, i l'article 170 de la Llei orgànica 6/2006, de 19 de juliol, de reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció de l'Acord de revisió de l'IPC per a l'any 2006 del Conveni col·lectiu de treball del sector de Tracció mecànica de mercaderies de les comarques de Lleida (codi de conveni núm. 2500355), al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Lleida.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Lleida, 3 de maig de 2007

Pilar Nadal i Reimat

Directora dels Serveis Territorials a Lleida

en funcions

ACORD

de revisió de l'IPC per a l'any 2006 del Conveni col·lectiu de treball del sector de Tracció mecànica de mercaderies de les comarques de Lleida.

Transcripció literal del text signat per les parts

A la ciutat de Lleida a les 12.00 hores del dia 13 de febrer de 2007, es reuneixen, a la seu de l'Associació Provincial Empresarial de Transports de Mercaderies per Carretera de Lleida, els membres de la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu de Tracció Mecànica de Mercaderies de la província de Lleida, que a continuació s'indiquen:

Per part de la Patronal: Francesc Trota Sitjar, Josep Mª Pena Casanovas, Arturo Pallé Elcacho i Silvia Llobet Artesona.

Per part de les Centrals Sindicals: Juan Castro Díaz-Minguez (UGT) i Rafael Rufiandis Sales (CCOO)

L'objecte de l'esmentada reunió no es altre que donar compliment a l'establert en la clàusula de revisió compresa en l'article 10 del referit conveni i que afecta a la modificació dels conceptes econòmics per al any 2007, donat que el IPC real ha superat el IPC previst pel Govern en un 0'7%.

Article 11

Gratificacions extraordinàries

Les gratificacions extraordinàries de març, juny i Nadal s'abonaran a raó de 30 dies de la columna corresponent al salari base de les taules salarials actualitzades d'aquest conveni, més...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR