Convenio colectivo - Severiano Gestion, SL, Tarragona

Inicio de Vigencia18 de Noviembre de 2010
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2012

2010/16151 - DEPARTAMENT DE TREBALL

Serveis Territorials a Tarragona

RESOLUCIÓ

de 17 de novembre de 2010, per la qual es disposa el registre i la publicació del conveni col·lectiu de treball de l-empresa Severiano Gestion, SL, per als anys 2010 - 2012 (codi de conveni núm. 4303311).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l-empresa Severiano Gestion, SL, subscrit per les parts negociadores en data 25 de juny de 2010, i presentat per les mateixes parts en data 6 de juliol de 2010, i de conformitat amb el que estableixen l-article 90.2 i 3 del Reial Decret Legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s-aprova el text refós de la Llei de l-estatut dels treballadors; l-article 2b del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball, i l-article 170.1 e) i j) de la Llei orgànica 6/2006, de 19 de juliol, de reforma de l-estatut d-autonomia de Catalunya,

Resolc:

-1 Disposar el registre del Conveni col·lectiu de treball de l-empresa Severiano Gestion, SL, per als anys 2010 - 2012 (codi de conveni núm. 4303311), al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Tarragona.

-2 Disposar-ne la publicació en el Butlletí Oficial de la província de Tarragona.

Notifiqueu aquesta resolució a la Comissió Negociadora del Conveni.

Tarragona, 17 de novembre de 2010. --- La directora dels Serveis Territorials, e.f., M. Pilar Alier Cortés.

Trascripción literal del texto original firmado por las partes

CONVENIO

COLECTIVO DE LA EMPRESA SEVERIANO GESTIÓN, S.L. PARA LA PROVINCIA DE TARRAGONA

CAPÍTULO I

Disposiciones generales

Artículo 1. Objeto y carácter del convenio

El presente convenio colectivo tiene por objeto regular las condiciones de trabajo entre la empresa Severiano Gestión, S.L. y los trabajadores de la misma.

Se declara expresamente que las condiciones pactadas en el presente convenio colectivo son globalmente más favorables que las mínimas legales que le corresponden al trabajador.

Artículo 2. Determinación de las partes

En cumplimiento de lo dispuesto en el artículo 85.3.a) del Estatuto de los Trabajadores, las partes que conciertan el presente convenio colectivo son las siguientes:

- La representación de la empresa Severinano Gestión, S.L.

- La delegada de personal en representación de los trabajadores.

Artículo 3. Ámbito funcional y territorial

El presente convenio colectivo se refiere a las actividades de organización, depósito, custodia y gestión de archivos; organización, depósito, custodia y gestión de almacenes; organización y gestión de servicios de transporte y traslado de todo tipo de mercancías, mobiliario, enseres y documentación, así como su montaje y desmontaje; y resto de actividades que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR