Revisión salarial - Oficines i Despatxos, Cataluña

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2011
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2011
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 6180 de 27/07/2012

Vist el text de l’acord de revisió d’IPC per a l’any 2011 del Conveni col·lectiu de treball per al sector d’oficines i despatxos, subscrit per la Comissió paritària el 25 de juny de 2012, i d’acord amb el que disposen l’article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s’aprova el Text Refós de la llei de l’Estatut dels treballadors; l’article 2 del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 352/2011, de 7 de juny, de reestructuració del Departament d’Empresa i Ocupació, i l’article 6 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Resolc:

—1 Disposar la inscripció de l’acord de revisió d’IPC per a l’any 2011 del Conveni col·lectiu esmentat en el Registre de convenis i acords col·lectius de treball amb funcionament a través de mitjans electrònics de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, amb notificació a la Comissió negociadora.

—2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

Barcelona, 9 de juliol de 2012

Ramon Bonastre Bertran

Director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball

Traducció del text original signat per les parts

ACTA

de la reunió de la Comissió paritària del Conveni col·lectiu laboral d’oficines i despatxos de Catalunya.

Per CC.OO: Sr. Ramón González Monroy, Sra. Àngels Tomás, Sr. Carles Català.

Per UGT: Sra. Mónica García, Sr. Juan Carlos Giménez Manrubia, Sra. Marta Carrillo Izquierdo.

Per Foment del Treball Nacional: Sra. Yésika Aguilar , Sr. Joan Sales, Sr. José Miguel Beneroso

Per PIMEC: Sra. Jana Callís, Sr. Ricard Sánchez

Barcelona, a 25 de juny de 2012, a la seu de Foment del Treball Nacional, sent les 12:00 hores, es reuneix la Comissió paritària del Conveni col·lectiu laboral d’oficines i despatxos de Catalunya 2008-2011, amb la finalitat de tractar el següent ordre del dia:

  1.  Anàlisi i aprovació, si escau, de la regularització a 31 de desembre de 2011 de les taules salarials de 2011 del conveni col·lectiu laboral d’oficines i despatxos de Catalunya.

    Iniciada la reunió, per part dels representants de la patronal es planteja la necessitat d’aplicar els criteris de moderació salarial establerts tant en l’AIC com a l’AENC.

    Per part de la representació sindical, es manifesta que tot i això, la revisió salarial està pactada a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR