Prórroga - Lavanderías Industriales, Cataluña

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2011
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2012
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 6227 de 05/10/2012

Vist el text de l’Acord de pròrroga del Conveni col·lectiu de treball de bugaderies industrials d’àmbit de Catalunya subscrit, en data 17 de juliol de 2012, per la part empresarial pels representants de l’Associació de Bugaderies Industrials de Tarragona i del Gremi de Bugaderies de Barcelona, i per la part social pels representants Fes-UGT i CCOO, i d’acord amb el que disposen l’article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de l’Estatut dels treballadors; l’article 2.1) del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 352/2011, de 7 de juny, de reestructuració del Departament d’Empresa i Ocupació, i l’article 6 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Resolc:

—1 Disposar la inscripció de l’Acord de pròrroga del conveni esmentat en el Registre de convenis i acords col·lectius de treball amb funcionament a través de mitjans electrònics de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, amb notificació a la Comissió paritària.

—2 Disposar-ne la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

Barcelona, 25 de setembre de 2012

Ramon Bonastre i Bertran

Director general de Relacions Laborals

i Qualitat en el Treball

Transcripció del text signat per les parts

Acta de la reunió de negociació del Conveni col·lectiu de treball de bugaderies industrials d’àmbit nacional de Catalunya.

A la ciutat de Barcelona, essent les 17 hores del dia 17 de juliol de 2012, reunits els components de la mesa negociadora del Conveni col·lectiu de treball de bugaderies industrials d’àmbit nacional de Catalunya, a sota esmentats, i prèvies les deliberacions corresponents, manifesten la seva conformitat de prorrogar el conveni d’aplicació per als anys 2007, 2008, 2009 i 2010 en tots els seus punts durant l’exercici 2011 i 2012.

També s’acorda facultar el Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona representat pel seu president el Sr. Antonio Puértolas Campo, per presentar aquest acord davant el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, per a la seva aprovació i publicació en el diari oficial corresponent.

En representació dels treballadors...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR