Acuerdo - Oficines i Despatxos, Cataluña

Inicio de Vigencia21 de Enero de 2013
Fin de Vigencia21 de Enero de 2013
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 6297 de 21/01/2013

Vist el text de l’Acord de la Comissió paritària del Conveni col·lectiu laboral d’oficines i despatxos de Catalunya (codi de conveni núm. 79000375011994) subscrit, en data 21 de novembre de 2012, per la part empresarial pels representants de Foment del Treball Nacional i de PIMEC i per la part social pels representants d’UGT i de CCOO, i d’acord amb el que disposen l’article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei de l’Estatut dels treballadors; l’article 2.1) del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 352/2011, de 7 de juny, de reestructuració del Departament d’Empresa i Ocupació, i l’article 6 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Resolc:

—1 Disposar la inscripció de l’Acord de la Comissió paritària del conveni esmentat en el Registre de convenis i acords col·lectius de treball amb funcionament a través de mitjans electrònics de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, amb notificació a la Comissió paritària.

—2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

Barcelona, 8 de gener de 2013

Ramon Bonastre Bertran

Director general de Relacions Laborals

i Qualitat en el Treball

Transcripció literal del text signat per les parts

Acta de la reunió de la Comissió paritària del Conveni col·lectiu laboral d’oficines i despatxos de Catalunya

Per CC.OO.: Sra. Àngels Tomás, Sr. Carles Català, Sr. David Lloveras.

Per U.G.T.: Sra. Débora Arias, Sr. Juan Carlos Giménez, Sra. Marta Carrillo, Sra. Mónica García, Sra. Rosa Ciurana.

Per Foment del Treball Nacional: Sr. Joan Sales, Sra. Sandra Miravete, Sra. Yésica Aguilar, Sr. José Miguel Beneroso.

Per PIMEC: Sr. Ricard Sánchez.

A Barcelona, 21 de novembre de 2012, a la seu de Foment del Treball Nacional, a les 11’00 hores, es reuneix la Comissió paritària del conveni col·lectiu laboral d’oficines i despatxos de Catalunya 2008-2011, amb la finalitat de tractar la consulta efectuada a la Comissió paritària.

Ordre del dia:

  1. Resoldre la consulta efectuada a la Comissió paritària:

Amb data 5 de novembre de 2012, es va enviar per correu electrònic a aquesta Comissió paritària dues consultes relacionades amb l’increment de les taules salarials 2011.

Vist que la primera consulta fa referència...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR