Revisión salarial - Oficines i Despatxos, Cataluña

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2013
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2014
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 6582 de 14/03/2014

Vist el text l’Acord de revisió salarial per als anys del Conveni col·lectiu de treball per al sector d’oficines i despatxos de Catalunya, subscrit per la Comissió paritària el 4 de febrero de 2014, i d’acord amb el que disposen l’article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei de l’Estatut dels treballadors; l’article 2.1) del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 352/2011, de 7 de juny, de reestructuració del Departament d’Empresa i Ocupació, i l’article 6 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Resolc:

—1 Disposar la inscripció de l’Acord esmentat, en el Registre de convenis i acords col·lectius de treball de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, amb notificació a la Comissió paritària.

—2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

Barcelona, 10 de març de 2014

Jordi Miró i Meix

Director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball

Traducció del text original signat per les parts.

ACTA

de la reunió de la Comissió paritaria del Conveni col·lectiu laboral d'oficines i despatxos de Catalunya

Per CC.OO.: Sr. Ramón González, Sra. Àngels Tomás, Sr. Carles Català, Sr. David Lloveras.

Per U.G.T.: Sra. Rosa Ciurana, Sr. Juan Carlos Giménez.

Per Foment del Treball Nacional: Sr. Joan Sales, Sra. Sandra Miravete, Sra. Mireia Recio, Sra. Yésika Aguilar.

Per PIMEC: Sr. Ricard Sánchez.

A Barcelona, a 4 de febrer de 2014, a la seu de Foment del Treball Nacional, sent les 12:00 hores, es reuneix la Comissió paritària del Conveni col·lectiu laboral d'oficines i despatxos de Catalunya 2012-2014, amb la finalitat de tractar el següent Ordre del dia:

Previ

Per part de la representació de Foment del Treball Nacional es proposa un canvi en els membres titulars de la Comissió paritària, designant com a titular per Foment a la Sra. Mireia Recio Ortega, en substitució del Sr César Sánchez.

  1. Anàlisi i aprovació, si escau, de la regularització a 31 de desembre de 2013 de les taules salarials de 2013 del Conveni col·lectiu laboral d’oficines i despatxos de Catalunya.

    La clàusula d'actualització salarial de les taules salarials del 2013 (article 21.2) es concreta en l'excés de la taxa de variació anual de l'IPC...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR