Revisión salarial - Confiteria, Pastisseria i Brioixeria, Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2000
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3459 de 24/08/01

RESOLUCIÓ de 19 de març de 2001 per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'acord de revisió de l'IPC per a l'any 2000 i de revisió de a l'any 2001 del Conveni col·lectiu de treball de confiteria, pastisseria i brioixeria de la província de Barcelona (codi de conveni núm. 0801025).

Vist l'acord de revisió de l'IPC per a l'any 2000 i de revisió per a l'any 2001 del Conveni col·lectiu de treball de confiteria, pastisseria i brioixeria de la província de Barcelona subscrit pel Gremi provincial de pastisseria i confiteria de Barcelona, CCOO i UGT, en data 21 de febrer de 2001 i de conformitat amb el que disposa l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya i altres normes d'aplicació,

Resolc:

¿1 Disposar la inscripció de l'acord de revisió de l'IPC per a l'any 2000 i de revisió per a l'any 2001 del Conveni col·lectiu de treball de confiteria, pastisseria i brioixeria de la província de Barcelona al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

¿2 Disposar-ne la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 19 de març de 2001

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

ACORD

de revisió de l'IPC per a l'any 2000 i de revisió per a l'any 2001 del Conveni col·lectiu de confiteria, pastisseria i brioixeria de la província de Barcelona

Acta de la Comissió Negociadora del XXIX Conveni col·lectiu de confiteria, pastisseria i brioixeria de la província de Barcelona.

Relació d'assistents:

Representació empresarial: Sr. Eduardo Marcillas Vilaseca, Sr. Jaume Serra Pla, Sr. Pere Masramon Bigas, Sr. Antonio M. Ribes Ribera, Sr. Claudi Uño Encesa i Sra. M. José Mumbru Talavera.

Assessors: Sr. Manuel Martín-Borregón de Castro i Sr. Francisco Argemí Argemí.

Representació dels treballadors:

Per CCOO: Sr. Francisco Hermoso, Sra. Encarna Romero, Sra. Silvia González (substitut J. Antonio Cruz Fernández), Sra. María José Rodríguez, Sr. Pedro González i Sr. Carlos Sánchez.

Assessors: Sr. Miguel Ángel Domínguez i Sr. Julián de las Heras Duque.

Per UGT: Sra. Susana López, Juan Rodríguez, Sr. Diego Fernández i Sr. Francisco...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR