Acuerdo de modificación - Nestlé España, SA. (fàbrica de Viladecans), Barcelona

Inicio de Vigencia20 de Julio de 2001
Fin de Vigencia20 de Julio de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3482 de 28/09/01

RESOLUCIÓ de 20 de juliol de 2001, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'acord de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Nestlé España, SA, (fàbrica de Viladecans) (codi de conveni núm. 0807251).

Vist l'acord de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Nestlé España, SA, (fàbrica de Viladecans), subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 24 d'abril de 2001, i de conformitat amb el que disposa l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del reial Decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

- 1 Disposar la inscripció de l'acord de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Nestlé España, SA, (fàbrica de Viladecans) al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

- 2 Disposar que el text esmentat es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 20 de juliol de 2001

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

ACTA

de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Nestlé España, SA, (fàbrica de Viladecans)

Assistents

Representació empresarial: Pere Pascual, Rafael López i Jaume Esteve.

Representació dels treballadors: Manuela Domínguez, Antonia Vivancos, Juan Antonio Sánchez, José González, Pedro Mora, Manuel del Viso, Josep Prat, Juan Garrido i Josep Fortuny.

Assessors CCOO: Ceferino Alonso i Nuria Martínez.

Assessors UGT: Domingo Diéguez, Rafael Vázquez i David Papiol.

A la sala de reunions de la fàbrica de Viladecans, a les 12 h del dia 24 d'abril de 2001, es reuneixen les persones indicades més amunt en qualitat de Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de Nestlé España, SA (fàbrica de Viladecans) per a 2001.

Una vegada analitzat el resultat de la votació del passat 20 d'abril, els membres del Comitè d'Empresa procedeixen segons la decisió majoritària dels treballadors.

Després de diverses sessions de negociació, les persones reunides han arribat a la signatura del Conveni col·lectiu de l'empresa Nestlé España, SA (centre de treball de Viladecans), sobre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR