Convenio colectivo - Tecnología Medio Ambiente Grupo F. Sánchez, SL, Cataluña

Inicio de Vigencia17 de Diciembre de 2001
Fin de Vigencia 3 de Octubre de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3535 de 17/12/01

RESOLUCIÓ

de 3 d'octubre de 2001, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Tecnología Medio Ambiente Grupo F. Sánchez, SL (servei de recollida domiciliària d'escombraries de Castellar del Vallès), per als anys 2001-2003 (codi de conveni núm. 0809371).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Tecnología Medio Ambiente Grupo F. Sánchez, SL (servei de recollida domiciliària d'escombraries de Castellar del Vallès), subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 2 de maig de 2001 i de conformitat amb el que disposen els articles 90.2 i 90.3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Tecnología Medio Ambiente Grupo F. Sánchez, SL (servei de recollida domiciliària d'escombraries de Castellar del Vallès), per als anys 2001-2003 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui al DOGC.

Barcelona, 3 d'octubre de 2001

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'empresa Tecnología Medio Ambiente Grupo F. Sánchez, SL (serveis en la recollida domiciliària d'escombraries de Castellar del Vallès), per als anys 2001-2003

Capítol 1

Disposicions generals

Article 1

Finalitat

Aquest Conveni és aplicable a tots els treballadors de l'empresa TMA Grupo F. Sánchez, SL, que presten serveis de recollida domiciliària d'escombraries a la ciutat de Castellar del Vallès, i pel que fa a la neteja viària cal atenir-se, en relació amb el que regula aquesta activitat, al Conveni col·lectiu de Sant Cugat del Vallès.

Article 2

Durada

La durada del present Conveni és de 3 anys, de l'1 de gener de 2001 al 31 de desembre de 2003.

Article 3

Denúncia

Aquest Conveni queda automàticament denunciat 1 mes abans del seu venciment. A partir d'aquesta data qualsevol part pot notificar a l'altra les corresponents propostes de negociació. El seu contingut normatiu es manté en vigor una vegada finalitzada la seva vigència.

Article 4

Dret supletori

Pel que fa al que no regula aquest Conveni, cal atenir-se al que disposen les lleis superiors vigents i, especialment, el Conveni col·lectiu general del sector de la neteja pública, viària, recs, recollida, tractament de residus, neteja i conservació de clavegueram, així com totes les lleis i disposicions de caràcter general, reguladores de les relacions laborals.

Les condicions que ara es pacten, així com les taules salarials, annexes, formen un tot orgànic i indivisible a l'efecte de la seva aplicació pràctica.

Article 5

Comissió Paritària

Es crea una comissió mixta de vigilància en la interpretació i l'aplicació del Conveni. La Comissió està integrada per 2 membres en representació de l'empresa, 2 membres en representació dels treballadors i 1 assessor per cadascuna de les parts. Les reunions han de tenir lloc com a màxim dins dels 4 dies següents a la data de la convocatòria.

Capítol 2

Règim de treball

Article 6

Jornada

S'estableix una jornada laboral de:

Any 2001: 38 hores setmanals de presència.

Any 2002: 37 hores setmanals de presència.

Any 2003: 36 hores setmanals de presència.

Amb els 30 minuts per a l'entrepà, aquest període es retribueix com a treballat i es computa com a efectivament treballat a tots els efectes. També es computen com a efectivament treballats els períodes de temps esmerçats en desplaçaments dins la jornada laboral.

La reducció de la jornada en 1 hora s'aplica de dilluns a divendres. La jornada dels dissabtes queda tal com es feia fins ara.

Article 7

Descans dominical i festius

Tot el personal afectat per aquest Conveni ha de fer un descans setmanal el diumenge. Tenen la consideració de festius els dies que figuren en el calendari laboral més el dia 3 de novembre (Sant Martí de Porres).

En els dies festius que es treballi per necessitats del servei s'ha de percebre un plus de:

Any 2001: 15.000 pessetes.

Any 2002: 16.000 pessetes.

Any 2003: 17.000 pessetes.

Article 8

Vacances

Les vacances es gaudeixen, com a temps normal, els dies naturals dels mesos de juliol i agost.

Article 9

Llicències retribuïdes

Tot el personal afectat per aquest Conveni té dret a una llicència retribuïda en els casos i amb la durada que s'indiquen a continuació:

  1. Per matrimoni: 16 dies.

  2. Per naixement d'un fill: 4 dies si es produeix a la localitat de residència i 8 dies si té lloc fora d'aquesta localitat.

  3. Mort o malaltia greu del cònjuge, ascendents, descendents o germans d'ambdós cònjuges: 2 dies si es produeix a la localitat de residència, 4 dies si es produeix fora de la província i 10 dies si es produeix fora de la Península.

  4. Per concórrer a exàmens: el temps indispensable.

  5. Per canvi de domicili: 1 dia.

  6. Per compliment de deures públics ordenats per l'autoritat competent o impostos per les disposicions vigents: pel temps indispensable.

  7. Per intervenció quirúrgica que no concorri amb malaltia greu o mort de cònjuge, pares o fills: 2 dies.

  8. Per matrimoni de fills i de germans: 1 dia si és a Barcelona o província, i 2 dies si té lloc fora d'aquesta. Aquests permisos s'han de justificar degudament amb la corresponent documentació (llibre de família) en el termini d'1 mes a partir de la data de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR