Convenio colectivo - Fomento de Construcciones y Contratas SA, UTE Cespa-Ingeniería Urbana SA i Urbaser (per a l activitat de medi ambient de Barcelona capital), Barcelona

Inicio de Vigencia23 de Enero de 2002
Fin de Vigencia16 de Marzo de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3559 de 23/01/02

RESOLUCIÓ

de 16 de març de 2001, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Pacte de treball de l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA (sanejament urbà de la ciutat de Barcelona), per a l'any 2000, d'àmbit inferior al Conveni col·lectiu conjunt de FCC, SA, i CESPA Ingeniería Urbana, SA (codi de conveni núm. 0809133).

Vist el text del Pacte de treball de l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA (sanejament urbà de la ciutat de Barcelona), per a l'any 2000, subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 11 de gener de 2000, i de conformitat amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció del Pacte de treball de l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA (sanejament urbà de la ciutat de Barcelona), per a l'any 2000, d'àmbit inferior al Conveni col·lectiu conjunt de FCC, SA, i CESPA Ingeniería Urbana, SA, al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 16 de març de 2001

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA (sanejament urbà de Barcelona), per a l'any 2000 d'àmbit inferior al Conveni col·lectiu conjunt de Fomento de Construcciones y Contratas, SA, i CESPA Ingeniería Urbana, SA.

Article 1

Àmbit d'aplicació funcional i territorial

Aquest Conveni regula les condicions de treball ordenades o autoritzades pel Conveni col·lectiu conjunt de Fomento de Construcciones y Contratas i CESPA Ingeniería Urbana (sanejament urbà de Barcelona) per a 2000, en aquesta negociació d'àmbit inferior, pel que fa a les activitats de neteja pública, regs, recollida domiciliària, neteja i conservació de clavegueram i manteniment de fonts i làmines d'aigua, contractades per l'Ajuntament de Barcelona a l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA, per al territori de la ciutat de Barcelona.

Article 2

Àmbit personal

Aquest Conveni s'aplica a tots els treballadors que depenen de Fomento de Construcciones y Contratas, SA, d'acord amb el Conveni col·lectiu conjunt.

Article 3

Parts que hi intervenen

Aquest Conveni és negociat per Fomento de Construcciones y Contratas, SA, i pels sindicats més representatius: la UGT i CCOO.

La seva presència en la Mesa Negociadora, respectivament, correspon a les proporcions que han acreditat en l'inici de les negociacions.

Article 4

Àmbit temporal i vigència

Aquest Conveni, independentment del dia de la seva signatura, és vigent i eficaç des de l'1 de gener de 2000 fins al 31 de desembre de 2000, tant en els aspectes normatius com obligants, a excepció dels acords en què explícitament s'estableixi un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR