Convenio colectivo - Sol Meliá, SA (Hotel Tryp Presidente), Cataluña

Inicio de Vigencia16 de Mayo de 2002
Fin de Vigencia15 de Febrero de 2002
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3637 de 16/05/02

RESOLUCIÓ

TRE/1298/2002, de 15 de febrer, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Sol Meliá, SA (Hotel Tryp Presidente) per a l'any 2002 (codi de conveni núm. 0812051).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Sol Meliá, SA (Hotel Tryp Presidente) subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 1 de febrer de 2002, i de conformitat amb el que disposa l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Sol Meliá, SA (Hotel Tryp Presidente) per a l'any 2002 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 15 de febrer de 2002

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'empresa Sol Meliá, SA, (Hotel Tryp Presidente) per a l'any 2002

Capítol 1

Disposicions generals

Article 1

Àmbit funcional i d'aplicació

El present Conveni afecta i obliga l'empresa Sol Meliá, SA, i els treballadors/ores de Sol Meliá, SA, que presten els seus serveis a l'Hotel Tryp Presidente de Barcelona o aquells que durant la vigència d'aquest Conveni s'hi incorporin.

Article 2

Parts firmants

Són parts firmants en aquest Conveni l'empresa Sol Meliá, SA, representada pel Sr. José Luis Llauradó Vidal, el Sr. Antonio Ruiz i la Sra. Sara Prieto Vidal, i el Comitè d'Empresa de l'Hotel Presidente, representat per:

Sr. Francisco Sánchez Bartra

Sr. Esteban Casas Cano

Sr. Carlos Montero Vaquero

Sr. Jesús Fernández Cabañas

Sr. Richard Martín Gamble

Article 3

Vigència i durada

El Conveni...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR