Convenio colectivo - Compañía General de Tabacos de Filipinas, Sociedad Anónima (centre de treball de Barcelona i província), Barcelona

Inicio de Vigencia16 de Mayo de 2002
Fin de Vigencia20 de Febrero de 2002
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3637 de 16/05/02

RESOLUCIÓ

TRE/1300/2002, de 20 de febrer, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Compañía General de Tabacos de Filipinas, SA (centre de treball de Barcelona i la seva província) per a l'any 2002 (codi de conveni núm. 0806222).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Compañía General de Tabacos de Filipinas, SA (centre de treball de Barcelona i la seva província) subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 4 de febrer de 2002, i de conformitat amb el que disposa l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Compañía General de Tabacos de Filipinas, SA (centre de treball de Barcelona i la seva província) per a l'any 2002 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 20 de febrer de 2002

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de la Compañía General de Tabacos de Filipinas, SA, per a l'any 2002

Capítol 1

Disposicions generals

Secció 1

Objecte i àmbit d'aplicació

Article 1

L'objecte del present Conveni és regular les condicions de treball entre la Compañía General de Tabacos de Filipinas, SA, i el personal de la seva plantilla existent en la data de la firma del Conveni o que hi ingressi durant la seva vigència.

Article 2

Les estipulacions del Conveni s'apliquen en tots els centres de treball que l'empresa té o tingui establerts a Barcelona i la seva província.

Secció 2

Vigència

Article 3

El Conveni és efectiu a partir de l'endemà de la seva firma per part de les 2 representacions negociadores. Els efectes econòmics es retrotrauen a l'1 de gener de 2002 per a tot el personal que, en la data d'entrada en vigor, consta en plantilla. La durada del Conveni s'estableix fins al 31 de desembre de 2002.

Article 4

El present Conveni es considera prorrogat si cap de les parts no en presenta denúncia amb un preavís mínim d'1 mes a la data de la seva extinció. La seva vigència es manté fins que no s'assoleixi un nou acord exprés.

Secció 3

Compensació i absorció

Article 5

Les retribucions que s'estableixen en aquest Conveni compensen i absorbeixen qualssevol altres existents en el moment de l'entrada en vigor d'aquest o que es fixin durant la seva vigència, sigui quin sigui la naturalesa o l'origen (contractual, legal, societària, etc.).

Article 6

Cal respectar les situacions personals que, en conjunt i en còmput anual siguin, des del punt de vista de la percepció, més beneficioses que les fixades en aquest Conveni, i s'han de mantenir estrictament ad personam.

Secció 4

Garantia del Conveni

Article 7

L'aplicació del present Conveni d'empresa exclou expressament els altres convenis que es trobin en vigor o que es puguin pactar en el futur en qualsevol dels àmbits territorials o funcionals.

En allò que no preveu aquest Conveni, cal atenir-se al Reial decret llei 1/1995, de 24 de març (Estatut dels treballadors), i altres disposicions d'aplicació legal.

Capítol 2

Organització de la feina

Secció 1

Norma general

Article 8

La facultat i la responsabilitat d'organitzar la feina en cadascuna de les seccions i dependències de l'empresa corresponen a la Direcció, dintre del marc de la legalitat vigent.

Capítol 3

Classificació professional

Secció 1

Grups professionals

Article 9

Els grups professionals en l'empresa són els següents:

1 Grup de caps

2 Grup de comercials

3 Grup de tècnics titulats

4 Grup d'administratius

5 Grup de subalterns

Secció 2

Grup de caps

Article 10

És cap l'empleat que prové d'algun dels altres grups professionals i exerceix, a més de les funcions operatives d'origen, una funció de comandament i coordinació d'una secció, departament o àrea específica de gestió; pot tenir sota la seva dependència un altre personal.

Depèn jeràrquicament i/o funcionalment d'un directiu o d'un altre cap.

Secció 3

Grup de comercials

Article 11

Es classifica en aquest grup el personal que, sense facultats directives o de comandament, realitza funcions de venda i d'atenció al client en qualsevol producte i àrea o dependència de l'empresa, sempre que no es limitin a tasques pròpies d'altres grups professionals. S'engloba en aquest grup la promoció, l'estudi de mercat, la venda, la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR