Convenio colectivo - FAG Sales Europe GmbH-sucursal en España, Barcelona

Inicio de Vigencia22 de Noviembre de 2002
Fin de Vigencia22 de Noviembre de 2002
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3767 de 22/11/02

RESOLUCIÓ TRE/3351/2002, de 19 de setembre, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa FAG Sales Europe GmbH-sucursal en España per a l'any 2002 (codi de conveni núm. 0807822).

Vist el text del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa FAG Sales Europe GmbH-sucursal en España, subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 21 de maig de 2002, i de conformitat amb el que disposa l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col-lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa FAG Sales Europe GmbH-sucursal en España per a l'any 2002 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 19 de setembre de 2002

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Transcripció literal del text signat per les parts

CONVENI

col-lectiu de treball de l'empresa FAG Sales Europe GMBH-sucursal en España per a l'any 2002

  1. Disposicions generals.

    Article 1

    Àmbit d'aplicació

    El present Conveni col-lectiu afectarà les relacions de treball del personal que presti els seus serveis per compte de l'empresa FAG Sales Europe GMBH-sucursal en España, en qualsevol lloc de treball o dependència de l'empresa.

    Article 2

    No quedaran compreses dins l'àmbit d'aplicació del present Conveni, sens perjudici de quedar afectades per determinades clàusules que es convinguin o determinin, les categories de director general, gerent, director, sotsdirector, director de delegació i qualsevol altra que pugui existir en el futur en aquests nivells.

    Article 3

    Entrada en vigor i efectes econòmics

    Aquest Conveni entra en vigor a partir de la data de la seva signatura i del seu registre per l'autoritat competent.

    Malgrat això, els efectes econòmics seran efectius des de l'1 de gener de 2002.

    La mateixa data d'efectivitat a què aquest article es refereix s'aplicarà també respecte a les vacances.

    Article 4

    Durada

    La durada del Conveni es pacta perquè estigui en vigor fins al 31 de desembre de 2002. Tanmateix, es prorrogarà a partir de l'esmentada data d'any en any, si cap de les parts en fa denúncia per escrit, abans de la data de la seva finalització o de la fi de qualsevol de les seves pròrrogues.

    Article 5

    Dret supletori

    Tot el que no preveu aquest Conveni es regirà pel que estableix el Conveni de sector del comerç del metall de la província de Barcelona per a 2002 com també per les lleis, pels reglaments i per altres disposicions de compliment obligat.

  2. Retribució mínima de conveni.

    Article 6

    S'estableix com a salari base o mínim de conveni el que figura, per a cada categoria, en la columna A de l'annex 1.

    Article 7

    La nova retribució establerta per l'article precedent es regula per les normes legals aplicables al salari.

    Article 8

    Per imperatiu de l'article 26.5 de la Llei 8/1980, de 10 de març, es fa constar que el còmput anual de la remuneració de conveni expressada en l'annex 1 correspon a 1.762 hores de treball efectiu per a 2002.

  3. Antiguitat.

    Article 9

    Augments per antiguitat

    El personal comprès en el present Conveni percebrà augments periòdics per anys de servei, consistents en l'abonament de quadriennis a raó del 5% de la quantitat resultant de sumar el salari base corresponent a la categoria en què estigui classificat més l'import del concepte salarial de complement de salari. A aquest efecte, es considerarà com a salari base l'import indicat a la columna A de l'annex 1.

    Article 10

    Premi per antiguitat i fidelitat

    L'empresa estableix 3 classes de premis d'antiguitat, que es faran efectius, cadascun, d'una sola vegada, als treballadors que hagin complert els temps que per a l'acreditació de cada premi es fixen a continuació:

    Als 45 anys de servei: 3 mensualitats.

    Als 35 anys de servei: 2 mensualitats.

    Als 25 anys de servei: 1 mensualitat.

    L'import de les mensualitats correspondrà al salari base de conveni vigent (annex 1, columna A) per a cada categoria professional.

    En el cas de jubilació forçosa per qualsevol causa, o per complir l'edat reglamentària de jubilació, en període intermedi als esmentats en aquest article, el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR