Convenio colectivo - Antigraff, SL. (centre de treball en les instal·lacions de l'empresa Nissan Motor Ibérica, SA, de la Zona Franca), Barcelona

Inicio de Vigencia17 de Diciembre de 2002
Fin de Vigencia 5 de Agosto de 2002
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3783 de 17/12/02

RESOLUCIÓ TRE/3622/2002, de 5 d'agost, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa Antigraff, SL, per als anys 2001 i 2002 (codi de conveni núm. 0809722).

Vist el text del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa Antigraff, SL, subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 25 de juliol de 2002, i de conformitat amb el que disposa l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col-lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa Antigraff, SL, per als anys 2001 i 2002 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 5 d'agost de 2002

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col-lectiu de treball de l'empresa Antigraff, SL, per als anys 2001 i 2002

Capítol 1

Disposicions generals

Article 1

Àmbit territorial

Aquest Conveni col-lectiu s'aplica a l'empresa Antigraff, SL, el centre de treball de la qual és ubicat en les instal-lacions de Nissan Motor Ibérica, SA, a la Zona Franca.

Article 2

Àmbit funcional

L'àmbit d'aplicació d'aquest Conveni és l'empresa Antigraff, SL, que es dedica a la prevenció d'incendis.

Article 3

Àmbit personal

Aquest Conveni regula les relacions laborals de l'empresa Antigraff, SL, amb els treballadors de la seva plantilla que presten serveis professionals al centre Nissan Motor Ibérica, SA, de la Zona Franca.

Article 4

Àmbit temporal

El Conveni entra en vigor l'1 de gener de 2001.

Article 5

Durada

Té una durada de 2 anys comptador des de la data que entra en vigor (de l'1 de gener de 2001 al 31 de desembre de 2002), i si qualsevol de les parts no el denuncia, es prorrogarà a partir de l'1 de gener de 2003, any rere any, per reconducció tàcita.

Article 6

Denúncia i revisió

Qualsevol de les parts pot sol-licitar la revisió del Conveni fent-ne la denúncia, segons el procediment previst, amb almenys 3 mesos d'anticipació al venciment del termini de vigència de qualsevol de les pròrrogues.

Article 7

Comissió Paritària

Es crea la Comissió Paritària del Conveni com a òrgan mixt per a la seva interpretació. Aquesta Comissió està integrada per Armando Eustaquio Martínez en representació de l'empresa i per José Antonio Montoya Moreno en representació dels treballadors.

Capítol 2

Jornada i vacances

Article 8

Jornada laboral

La jornada de treball és de 1.809 hores efectives a l'any, i en còmput mensual és de 164 hores i 27 minuts.

Si per necessitats del servei el treballador no pot fer la jornada mensual, ho ha de compensar en el decurs dels 2 mesos següents.

Per necessitats del servei, previ avís de la Direcció, el treballador està obligat a fer la jornada laboral en dia festiu intersetmanal, en dissabte o en diumenge, i es compensa l'excés de jornada amb descansos.

En el supòsit de sinistre o emergència, el treballador està obligat a prolongar la jornada laboral, sense necessitat de previ avís.

Article 9

Jornades especials

Els treballadors que treballen en el servei de prevenció d'incendis del centre de Nissan Motor Ibérica, SA, de la Zona Franca, tenen les condicions de treball amb torns, ja que el servei contractat exigeix una prestació ininterrompuda de dilluns a diumenge i de 24 hores diàries. A més tenen la condició de feines de posada en marxa i clausura de la resta de feines. Consegüentment, s'aplica el que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR