Acuerdo - Fomento de Construcciones y Contratas SA (Sanejament Urbà de l'Hospitalet de Llobregat), Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2001
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2003
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3805 de 22/01/03

RESOLUCIÓ TRE/3875/2002, de 18 de juliol, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'Acord de la Comissió Negociadora del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA (sanejament urbà de l'Hospitalet de Llobregat) (codi de conveni núm. 0806771).

Vist l'Acord de la Comissió Negociadora del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA (sanejament urbà de l'Hospitalet de Llobregat), subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 7 de juny de 2002, i de conformitat amb el que disposa l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del reial Decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col-lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció de l'Acord de la Comissió Negociadora del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA (sanejament urbà de l'Hospitalet de Llobregat) al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona (codi de conveni núm. 0806771).

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 18 de juliol de 2002

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

ACORD

de la Comissió Negociadora del Conveni col-lectiu de l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA (sanejament de l'Hospitalet de Llobregat) per als anys 2001-2003

Relació d'assistents:

Representació de l'empresa: Sr. Xavier Vigo Ramonet i Sr. José A. Majan Garrido.

Representació dels treballadors: Sr. José M. Morales Cantero, Sr. José Vidal Rodríguez, Sr. Carlos Ávila Aguilera, Sr. Antonio Cabello González, Sr. Ramón Moyano Ribas, Sr. Manuel Expósito Cruz, Sr. Andrés Pintor Sánchez, Sr. José A. Valverde Vicente, Sr. Rafael Castro Borrallo, Sr. Juan Castro Fernández, Sr. José Moliné Barceló, Sr. Antonio Navarro Ríos i Sr. Antonio Pavón Martínez.

A l'Hospitalet de Llobregat, a les 13 hores del dia 7 de juny de 2002 es reuneixen en els locals de l'empresa els senyors al marge esmentats, com a integrants de la Comissió Negociadora del Conveni col-lectiu d'empresa per als anys 2001, 2002 i 2003, en la seva constitució del dia 2 de març de 2001.

És objecte de la present reunió plasmar per escrit per a la seva incorporació al Conveni un annex que contingui els acords assolits en la modificació de les condicions derivades de la reestructuració dels serveis com a conseqüència de la nova adjudicació a l'empresa per part del titular Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat.

La possibilitat de modificació la regulava la disposició final del mateix Conveni, i l'annex que se subscriu desplega i concreta exhaustivament els acords sobre aspectes generals de la reestructuració assolits en la mediació davant la Generalitat de Catalunya el 14 de gener de 2002, així com les condicions de tots i cada un dels serveis que impliquen modificació de condicions en si mateix considerats, o en la seva ocupació actual per treballadors anteriorment assignats a altres serveis.

Les modificacions que preveu l'annex s'han d'iniciar gradualment a mesura que es vagin implantant els nous serveis en les condicions pactades per a ells.

Sense més assumptes per tractar i en prova de conformitat, signen la present i l'annex referits, en el lloc i la data més amunt esmentats.

Annex

Reestructuració dels nous serveis i condicions

El present annex es divideix en 3 apartats, a saber:

  1. Relació de serveis, fent constar la composició dels equips i horaris.

  2. Acords sobre la reestructuració, de l'Acta de 14 de gener de 2002 a la Direcció General de Relacions Laborals i la seva concreció posterior.

  3. Desenvolupament dels acords anteriors en els diferents serveis relacionats en el punt 1, assolits en la Comissió a l'efecte, el dia 26 de febrer de 2002.

  4. Relació de serveis (composició i condicions)

  5. Escombrada manual manteniment de vials i zona de vianants

    Dos equips d'1 peó + 1 peó especialitzat i motocarro cada un.

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR