Convenio colectivo - Personal laboral de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tarragona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2000
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3456 de 21/08/01

RESOLUCIÓ

de 29 de maig de 2001, per la qual es disposa el registre i la publicació del Conveni col·lectiu de treball del personal laboral de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant per als anys 2000-2001 (codi de conveni núm. 4301482).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball del personal laboral de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, subscrit per les parts negociadores en data 10 de juliol de 2000 i presentat per les mateixes parts en data 21 de maig de 2001, i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; i els articles 11.2 i 37.4 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya,

Resolc:

- 1 Disposar el registre del Conveni col·lectiu de treball del personal laboral de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant per als l'anys 2000-2001 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Tarragona.

- 2 Disposar-ne la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu.

Tarragona, 29 de maig de 2001

Montserrat Güell i Anglès

Delegada territorial de Tarragona en funcions

Transcripció del text literal signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de les condicions de treball del personal laboral de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant per als anys 2000-2001

Capítol 1

Disposicions generals

Article 1

Finalitat

Aquest Conveni, regula les relacions laborals entre l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i el personal laboral que presta els seus serveis en aquesta corporació local.

Article 2

Àmbit personal

El que disposa aquest Conveni, serà d'aplicació al personal següent:

  1. Personal laboral fix i temporal.

    Resta exclòs d'aquest Conveni el personal eventual o amb càrrec de confiança, el d'ensenyament i tot el personal funcionari de carrera i interí.

    Article 3

    Vigència i durada

  2. El present Conveni entrarà en vigor a partir de la seva signatura pels representants del personal i la corporació, prèvia aprovació de l'Ajuntament en Ple.

  3. Independentment de la data de signatura, els efectes econòmics i socials que se'n derivin tindran caràcter retroactiu des del primer de gener de 2000.

  4. La durada del present Conveni serà de dos anys, fins al 31 de desembre de 2001, i es prorrogarà automàticament per anualitats si cap de les parts signants no el denuncia amb una antelació mínima de dos mesos.

  5. En el cas de produir-se les pròrrogues tàcites previstes en l'apartat anterior, les retribucions del personal afectat pel present pacte s'incrementaran, les bàsiques amb el que determini la llei de pressupostos generals (LPG) i les complementàries com a mínim també amb el que determini la LPG.

    Article 4

    Àmbit territorial

    L'àmbit territorial del present Conveni és el municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i afecta a tot el personal adscrit a l'Ajuntament.

    Article 5

    Comissió Mixta d'interpretació

    En el termini màxim d'un mes des de l'entrada en vigor del present Conveni es constituirà una comissió mixta d'interpretació. Aquesta Comissió serà paritària i estarà formada per quatre membres, dos per part de l'Ajuntament , i dos per part dels representants dels treballadors.

    Qualsevol de les parts podrà acompanyar-se d'un assessor amb veu però sense vot.

    Les funcions de la Comissió seran:

  6. Interpretació del text, d'acord amb la seva aplicació pràctica.

  7. Resolució pactada dels temes o reclamacions que es sotmetin a la seva decisió, respecte de les condicions establertes al Conveni.

  8. Vigilància del compliment col·lectiu i total del que s'ha pactat al Conveni.

  9. Denúncia de l'incompliment del Conveni.

  10. Mediació i conciliació dels conflictes que es sotmetin a la seva consideració.

    Amb caràcter ordinari es reunirà un cop cada trimestre i amb caràcter extraordinari cada cop que ho sol·liciti almenys un terç dels seus components. En aquestes reunions actuarà com a secretari/ària el titular de l'Ajuntament amb veu i sense vot.

    Capítol 2

    Disposicions econòmiques

    Article 6

    Categories professionals

    El personal afectat per aquest Conveni mantindrà el seu sistema retributiu, assimilat al vigent en cada moment per al personal funcionari. En conseqüència, tot el personal es trobarà classificat en alguns dels grups: A, B, C, D, E.

    Article 7

    Revisió, definició i valoració dels llocs de treball

  11. Dins de la negociació del present Conveni es revisaran tots i cadascun dels llocs de treball de la corporació.

  12. La Comissió Mixta podrà proposar abans del 30 de setembre de 2000-2001, el manual de funcions de tots els llocs de treball tipus de la corporació, que serà aprovat en comissió de govern.

  13. La corporació podrà facilitar a tots els treballadors que ho sol·licitin, la definició corresponent al seu lloc de treball i les seves funcions específiques. Aquesta definició serà presentada pel cap de servei en un període màxim d'un mes a comptar des de la data de la sol·licitud.

  14. Per tractar-se d'un servei públic, les parts acorden i reconeixen que, per un millor funcionament dels serveis, i concretament per al personal adscrit a la brigada municipal, la mobilitat funcional, prèvia comunicació als representants dels treballadors.

    Article 8

    Estructura salarial (normes generals)

  15. Les retribucions íntegres del personal afectat pel present Conveni, resten establertes per a 2000/2001, de la forma següent:

    Retribucions bàsiques: Tindran la mateixa estructura i idèntica quantia que les establertes amb caràcter general per a tota la funció pública, i especialment el que determini la LGP de l'estat per a 2000-2001.

    Antiguitat: Tots els treballadors de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR