Modificación - Oficines i Despatxos, Cataluña

Inicio de Vigencia23 de Septiembre de 2016
Fin de Vigencia23 de Septiembre de 2016
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 7212 de 23/09/2016

Vist el text de l'Acord sobre l'increment salarial per a l'any 2016, i la modificació dels articles 27 i 43 del text del Conveni col·lectiu laboral d'oficines i despatxos, subscrit per la Comissió negociadora el 21 de juliol de 2016, i d'acord amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.1) del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 289/2016, de 30 d'agost, de reestructuració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i l'article 6 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Resolc:

–1 Disposar la inscripció de l'Acord esmentat, en el Registre de convenis i acords col·lectius de treball de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, amb notificació a la Comissió paritària.

–2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

Barcelona, 16 de setembre de 2016

Enric Vinaixa i Bonet

Director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball

Traducció del text original signat per les parts

Acta de la reunió de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu laboral d'oficines i despatxos de Catalunya

Per CC.OO.

Sr. Emilio Sánchez

Assessor

Sr. Carles Català

Per U.G.T.

Sr. Joan Carlos Giménez

Sr. Rafael Cano

Sr. Antonio Gómez

Assessores

Sra. Rosa Ciurana

Sra. Patricia Hernández

Per Foment del Treball Nacional

Sr. Javier Ibars

Sr. Joan Sales

Sra. Mireia Recio

Per PIMEC

Sra. Elena de la Campa

Secretària de la Comissió

Sra. Mireia Recio

A Barcelona, a 21 de juliol de 2016, en la seu de Foment del Treball Nacional, essent les 10:30 hores, es reuneix la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu laboral d'oficines i despatxos de Catalunya amb la finalitat de tractar el següent ordre del dia:

1. Anàlisi i aprovació, en el seu cas, de les taules salarials corresponents a l'any 2016 del Conveni col·lectiu laboral d'oficines i despatxos de Catalunya.

Les organitzacions signants del present conveni acordem un increment de les taules salarials per a l'any 2016 en un 1% respecte a les aprovades el 2015.

L'increment anteriorment acordat tindrà...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR