Convenio colectivo - Fomento de Construcciones y Contratas SA (serveis de recollida d'escombraries i neteja viària d'Olesa de Montserrat), Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2003
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2004
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4046 de 12/01/2004

RESOLUCIÓ TIC/4004/2003, de 18 de juliol, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa UTE Sanejament Olesa (Fomento de Construcciones y Contratas, SA, i FCC Medio Ambiente, SA, per als serveis de recollida d'escombraries i neteja viària d'Olesa de Montserrat) per als anys 2003 i 2004 (codi de conveni núm. 0812731).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa UTE Sanejament Olesa (Fomento de Construcciones y Contratas, SA, i FCC Medio Ambiente, SA, per als serveis de recollida d'escombraries i neteja viària d'Olesa de Montserrat), subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 8 de maig de 2003, i de conformitat amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya; el Reial decret 2342/1980, de 3 d'octubre, sobre transferència de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de mediació, arbitratge i conciliació; el Decret 326/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de les delegacions territorials del Departament de Treball; el Decret 253/2002, de 4 de novembre, de fusió del Departament de Treball amb el d'Indústria, Comerç i Turisme, i el Decret 284/2002, de 12 de novembre, de reestructuració parcial de diversos departaments de la Generalitat,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa UTE Sanejament Olesa (Fomento de Construcciones y Contratas, SA, i FCC Medio Ambiente, SA, per als serveis de recollida d'escombraries i neteja viària d'Olesa de Montserrat) per als anys 2003 i 2004 (codi de conveni 0812731) al Registre de convenis de Barcelona de la Subdirecció General d'Afers Laborals i d'Ocupació.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el DOGC.

Barcelona, 18 de juliol de 2003

Francisca Antolinos i Jiménez

Subdirectora general d'Afers Laborals

i d'Ocupació a Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'empresa UTE Sanejament Olesa (Fomento de Construcciones y Contratas, SA, i FCC Medio Ambiente, SA, i els seus treballadors dels serveis de recollida d'escombraries i neteja viària d'Olesa de Montserrat) per al període 1.2.2003-31.12.2004

Article 1

Àmbit d'aplicació

El present Conveni és d'aplicació a tot el personal de l'empresa UTE Sanejament Olesa que presti els seus serveis a la recollida d'escombraries i neteja viària de la ciutat d'Olesa de Montserrat.

Article 2

Vigència i pròrroga

El present Conveni tant en els seus aspectes econòmics com laborals té vigència des del dia 1 de febrer de 2003 fins al dia 31 de desembre de l'any 2004.

El present Conveni s'entén prorrogat d'any en any per tàcita reconducció, si qualsevol de les parts no formula denúncia proposant la seva resolució o rescissió, amb 1 mes d'antelació a la data de la seva expiració.

Article 3

Vinculació a la totalitat

Les condicions pactades formen un tot orgànic i indivisible i a efectes de la seva aplicació pràctica han de ser considerades globalment, i resulta nul en la seva totalitat i sense cap eficàcia en el supòsit que l'autoritat laboral competent l'impugni en tot o en part.

Article 4

Absorció i compensació

Les retribucions establertes en aquest acord compensen i absorbeixen totes les existents en el moment de la seva entrada en vigor, sigui quina sigui la seva naturalesa o el seu origen.

Els augments de retribucions que puguin produir-se en el futur per disposicions legals de general aplicació, Conveni col·lectiu o contractes individuals, només poden afectar les condicions establertes en el present acord quan, considerades les noves retribucions en còmput anual, superin les aquí pactades. En cas contrari han de ser compensades o absorbides per aquestes últimes, i s'ha de mantenir el present pacte en els seus propis termes.

Article 5

Garantia personal

S'han de respectar les condicions personals d'aquells treballadors que en conjunt anual passin de les condicions establertes en el present acord, i s'han de mantenir estrictament "ad personam". A l'annex número 1 del present acord apareix la relació nominal de treballadors amb els imports econòmics diaris i anuals que cada un d'ells ha de percebre com a garantia personal i pel concepte al qual correspon. Els esmentats imports queden congelats durant la vigència del present Conveni. Si en el futur el servei de recollida d'escombraries passés a prestar-se en horari nocturn, el senyor Ventas passaria a prestar l'esmentat servei en horari nocturn, percebent el plus nocturn que percep en l'actualitat com a garantia personal, més la diferència que en l'indicat moment hi hagi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR