Convenio colectivo - Productos del Café SA, Tarragona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2004
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2006
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4125 de 04/05/2004

RESOLUCIÓ TRI/1220/2004, de 23 de març, per la qual es disposa el registre i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Productos del Café, SA, per als anys 2004-2006 (codi de conveni núm. 4300841).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Productos del Café, SA, subscrit per les parts negociadores en data 15 de març de 2004, i presentat en aquesta oficina per les mateixes parts en data 17 de març 2004, i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, i els articles 11.2 i 37.4 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya,Resolc:

.1 Disposar el registre del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Productos del Café, SA, per als anys 2004-2006 (codi de conveni núm. 4300841) al Registre de convenis dels Serveis Territorials de Treball i Indústria de Tarragona.

.2 Disposar-ne la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu.

Tarragona, 23 de març de 2004

Montserrat Güell i Anglès

Directora dels Serveis Territorials

a Tarragona

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'empresa Productos del Café, SA, de Reus per als anys 2004-2006

Capítol 1

Extensió i vigència

Article 1

Àmbit territorial

Aquest Conveni col·lectiu és de compliment obligat per totes les dependències de l'empresa Productos del Café, SA, ubicada a Reus (Tarragona), autovia de Tarragona a Reus, s/n.

Article 2

Àmbit personal

Les normes d'aquest Conveni afecten tots els treballadors que prestin els seus serveis a l'empresa Productos del Café, SA, amb les excepcions següents:

  1. Els càrrecs d'alta direcció, govern o consell.

  2. Les persones a les quals se'ls hagi encomanat algun servei sense subjecció a la jornada i que no figuren a la plantilla de l'empresa.

  3. Les persones que pertanyen als grups tècnics, administratius i mercantils en allò relatiu exclusivament a retribucions del capítol 2, pel fet que segueixen un sistema de determinació salarial diferent.

Article 3

Durada

Aquest Conveni té una durada de 3 anys, a comptar des de l'1 de gener de 2004 fins al 31 de desembre de 2006. S'exceptuen les condicions econòmiques del capítol 2 i els conceptes econòmics del capítol 3 que regiran fins al 31 de desembre de 2004 ies tornaran a negociar per a l'any 2005.

Article 4

Vigència

Aquest Conveni comença a regir amb efectes econòmics, socials i laborals, des del primer de gener de 2004, amb independència de la data de la seva signatura.

Capítol 2

Condicions econòmiques

Article 5

Salari base

El personal ha de percebre mensualment el salari base que es fixa en l'annex 1 d'aquest Conveni col·lectiu.

Article 6

Complement d'activitat

Es fixa un complement d'activitat que s'ha de percebre per mesos, i de conformitat amb la taula que figura en l'annex 1.

Article 7

Pagues extraordinàries

L'empresa ha d'abonar als seus treballadors l'import de 30 dies de salari base, complement d'activitat i complement per anys de servei a cada una de les pagues extraordinàries d'estiu i de Nadal.

Les persones que hagin ingressat o que cessin durant l'any, han de percebre aquestes gratificacions en proporció al temps treballat durant aquest any.

Article 8

Participació en beneficis

D'acord amb el que estipula l'ordenança laboral i amb caràcter de participació en beneficis, l'empresa ha d'abonar als seus treballadors, una gratificació, en el primer trimestre de cada any, equivalent a una mensualitat del salari base, complement d'activitat i complement d'anysde servei, si n'hi ha. Les persones que hagin ingressat o cessin durant l'any, han de percebre aquesta gratificació en proporció al temps treballat durant aqueix any.

Article 9

Complement d'anys de servei

Com a premi a la seva permanència a l'empresa els treballadors i les treballadores han de percebre en concepte de complement d'anys de servei un import únic de 25,33 euros bruts per quadrienni, en cada una de les 12 mensualitats i 3 gratificacions extraordinàries, és a dir 380 euros bruts anuals per quadrienni. La xifra anual obtinguda s'ha d'arrodonir a l'euro superior.

Article 10

Personal a temps parcial

Ha de percebre les retribucions proporcionalment al temps treballat, en relació amb la jornada anual que figura en aquest Conveni.

Capítol 3

Condicions laborals

Article 11

Vacances

El personal regit per aquest Conveni, ha de gaudir d'unes vacances anuals de 30 dies naturals.

Els treballadors i les treballadores des de l'any que compleixin 50 anys d'edat tenen dret a un dia addicional de vacances; a 2 dies des de l'any que compleixin 53 anys; a 3 dies des del que en compleixin 56; i a 4 dies l'any que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR