Convenio colectivo - Personal funcionario del Ayuntamiento de La Jonquera, Gerona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2004
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2005
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4168 de 06/07/2004

RESOLUCIÓ TRI/1862/2004, de 20 de maig, per la qual s'ordena la inscripció, el dipòsit i la publicació del Pacte de condicions de treball per a funcionaris de l'Ajuntament de la Jonquera per als anys 2004-2005 (codi de conveni núm. 1701432).

Vist el Pacte de condicions de treball per a funcionaris de l'Ajuntament de la Jonquera, subscrit per les parts negociadores en data 20 de febrer de 2004, i de conformitat amb el que disposen l'article 36 de la Llei 9/1987, de 12 de juny (BOE de 17.6.1987), segons redacció donada per la Llei 7/1990, de 19 de juliol (BOE de 20.07.1990), i l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació;

Vista l'aprovació expressa de26 de febrer de 2004 per l'òrgan de govern competent, segons el que disposa l'article 35 de l'esmentada Llei 7/1990,

Resolc:

.1 Ordenar la inscripció del Pacte de condicions de treball per a funcionaris de l'Ajuntament de la Jonquera per als anys2004-2005 (codi de conveni núm. 1701432) al Registre de convenis del Servei Territorial a Girona del Departament de Treball i Indústria.

.2 Ordenar-ne el dipòsit a l'oficina corresponent d'aquest Servei Territorial.

.3 Disposar que l'esmentat Pacte es publiqui al DOGC.

Notifiqueu aquesta Resolució a les parts negociadores del Pacte.

Girona, 20 de maig de 2004

Núria Arnay i Bosch

Directora del Servei Territorial

a Girona en funcions

Transcripció literal del text signat per les parts

PACTE

de condicions de treball del personal funcionari de l'Ajuntament de La Jonquera per als anys 2004-2005

Capítol 1

Condicions generals

Article 1

Àmbit funcional i personal

Aquest Pacte o Acord afecta els funcionaris de carrera i interins de l'Ajuntament de la Jonquera. En resten exclosos el personal d'alta direcció i els funcionaris eventuals i el personal d'altres administracions en situació de comissió de serveis a l'Ajuntament.

Article 2

Àmbit temporal

La durada d'aquest Pacte és de 2 anys i la vigència és de l'1 de gener de 2004 fins al 31 de desembre de 2005. Si no hi ha expressament cap denúncia de les parts o fins que no s'arribi a un acord exprés, el Pacte resta prorrogat automàticament per períodes anuals. Quan una de les dues parts denunciï el Pacte, aquest ha de romandre en vigor fins que s'aprovi un nou Pacte.

Article 3

Clàusula de garantia personal

Es garanteix el respecte als drets adquirits mitjançant qualsevol contracte, acord o disposició que no vulneri el dret administratiu. Qualsevol pacte o disposició posterior més favorable ha de prevaler sobre el que s'estableix aquí.

Article 4

Comissió d'interpretació i de seguiment

Resta constituïda una comissió de seguiment, control i desenvolupament, si escau, de les normes contingudes en aquest Pacte. Aquesta comissió es compon del/de la delegat/ada de personal acompanyat de 2 assessors/es, i pels representants que l'Ajuntament designi. La Comissió ha de fer reunions ordinàries trimestralment, i extraordinàriament, si ho acorden les parts, en cas de raons d'urgència reconeguda.

Capítol 2

Condicions econòmiques

Article 5

Increment salarial per al 2004

S'ha d'aplicar a les retribucions íntegres del personal corresponents al 2004, l'increment general establert en la Llei de pressupostos generals de l'Estat, exclosa l'antiguitat, per al personal de l'Administració local.

Article 6

Règim retributiu

L'estructura i el règim de les retribucions, adaptades al sistema establert en el Reial decret 861/1986, són les que consten, per desglossament de conceptes i quantitats, en les taules salarials generals annexes de llocs de treball vigents.

L'antiguitat ha de ser segons triennis i pels imports fixats per als funcionaris en la Llei de pressupostos de l'Estat, segons els diferents grups retributius.

Si a final d'any, l'Estat o la Generalitat acorden incrementar el salari o fer una sola paga per compensar la pèrdua de poder adquisitiu entre l'IPC previst i l'IPC real d'aquell any, tots els funcionaris han de gaurdir de les mateixes condicions que la resta de funcionaris estatals o autonòmics.

Article 7

Complement de destí

Els complements personals genèrics sorgits d'aplicar el nou sistema retributiu implantat pel Reial decret 861/1986, estan subjectes als increments retributius corresponents i s'apliquen per cada categoria professional que apareix afectada en les taules salarials, als funcionaris que hi van ingressar abans de l'1 de gener de 1987.

Article 8

Complements específics

Els complements específics de dedicació, penositat, perillositat i incompatibilitat consten, en l'estructura i la quantitat, en les taules salarials annexes, i els de responsabilitat i dificultat tècnica són els que estableixen els llocs de treball vigents.

Article 9

Permisos i llicències

El personal al servei d'aquest Ajuntament ha de gaudir dels permisos i llicències següents:

15 dies naturals en cas de matrimoni.

15 dies per compensació de festius i diumenges treballats perla Policia local. Aquest període pot ser compensat econòmicament i opcional per a cada agent; l'import que s'ha de cobrar és la meitat d'un sou íntegre (amb tots els seus complements). Es fixa com a data límit d'ingrés d'aquesta paga compensatòria el 20 de desembre de cada any.

9 dies d'assumptes propis sense necessitat de justificació; es poden gaudir fins a un màxim de 3 dies hàbils de llicència consecutius, sens perjudici de l'establert a l'article 16.

De 2 a 4 dies en cas de defunció de familiars fins al 2n grau de consanguinitat o afinitat directa o col·lateral

De 2 a 4 dies en cas de malaltia greu o hospitalització dels pares, pares polítics, fills, germans, cònjuge o per infantament de l'esposa.

Llicència per maternitat, adopcióo acolliment permanent o preadoptiu d'un menor, 5 dies.

En cas d'adopció d'un/a menor de fins a 9 mesos el/la treballador/a té dret a una llicència de 8 setmanes comptades bé des de la decisió administrativa o judicial d'acolliment o bé des de la resolució judicial per la qual constitueix l'adopció.

1 dia per examen acadèmic oficial o professional, obligat de justificar.

1 dia per matrimoni dels pares, pares polítics, fills, germans o germans polítics si fos dintre de la mateixa localitat. 2dies si fos fora de la mateixa localitat, justificats degudament.

El temps indispensable per complir els deures públics, amb la justificació corresponent.

Per trasllat de domicili, 2 dies en la mateixa localitat, i de 4 dies si fos fora.

El tempsindispensable per assistir a una visita mèdica justificada degudament. I el mateix cas per acompanyament dels fills menors o en edat escolar, justificat degudament.

1) En el cas de vaga legal, únicament es descompta l'import de la prima proporcionalment al dia o als dies en què s'exerceix aquest dret.

2) El/La treballador/a amb un/una fill/a menor de 12 mesos d'edat té dret, sense minva de les retribucions, a la reducció d'un terç de la jornada laboral.

3) El/La treballador/a que per raó de guarda legal tingui cura directa d'un/a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR