Convenio colectivo - Tecnología Medio Ambiente (TMA) - Grupo F. Sánchez, SL (serveis de neteja viària i recollida d escombraries de Sant Cugat del Vallès), Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2004
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2007
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4231 de 04/10/2004

RESOLUCIÓ

TRI/2619/2004, de 28 de juliol, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Tecnología Medio Ambiente (TMA)-Grupo F. Sánchez, SL (serveis de neteja viària i recollida d'escombraries de Sant Cugat del Vallès) per als anys 2004-2007 (codi de conveni núm. 0806631).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Tecnología Medio Ambiente (TMA)-Grupo F. Sánchez, SL (serveis de neteja viària i recollida d'escombraries de Sant Cugat del Vallès), subscrit pels representants de l'empresa i pels dels seus treballadors el dia 4 de juny de 2004, i d'acord amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya; el Reial decret 2342/1980, de 3 d'octubre, sobre transferència de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de mediació, arbitratge i conciliació; el Decret 326/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de les delegacions territorials del Departament de Treball; el Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuració i de reestructuració de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, modificat

pel Decret 223/2004, de 9 de març, de reestructuració d'òrgans territorials de l'Administració de la Generalitat,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Tecnología Medio Ambiente (TMA)-Grupo F. Sánchez, SL (serveis de neteja viària i recollida d'escombraries de Sant Cugat del Vallès) per als anys 2004-2007 (codi de conveni núm.0806631) al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball i Indústria a Barcelona.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui al DOGC.

Barcelona, 28 de juliol de 2004

Salvador Álvarez Vega

Director dels Serveis Territorials

a Barcelona en funcions

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de l'empresa Tecnología Medio Ambiente (TMA)-Grupo F. Sánchez, SL (Sant Cugat del Vallès) per als anys 2004-2007

Capítol 1

Disposicions generals

Article 1

Finalitat

Aquest Conveni és d'aplicació a tots els treballadors adscrits als serveis de neteja viària i de recollida d'escombraries indicats en el contracte subscrit entre l'empresa Tecnología Medio Ambiente Grupo F. Sánchez, SL i l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

El personal de nova contractació ha d'estar adscrit en una de les categories professionals previstes en aquest Conveni.

Article 2

Vigència

Aquest Conveni col·lectiu de treball entra en vigor a partir de la data de la seva signatura i finalitza el 31 de desembre de 2007. Les seves condiciones econòmiques i socials tenen efectes retroactius des de l'1 de gener de 2004.

Article 3

Garantia "ad personam"

Els treballadors que a l'entrada en vigor d'aquest Conveni percebin alguna quantitat que no hi sigui prevista han de conservar les quantitats esmentades com a condició més beneficiosa, les quals no poden ser absorbides ni compensades per cap concepte del Conveni i s'han de revalorar cada anysegons els mateixos percentatges que els que estableixi el mateix Conveni col·lectiu per a la revaloració de la resta de conceptes econòmics. Aquest dret s'ha de mantenir "ad personam" i, per tant, deixa de ser de disposició col·lectiva en els convenis successius.

Article 4

Denúncia

Aquest Conveni quedarà denunciat automàticament 1 mes abans del seu venciment; a partir d'aquesta data les parts es poden notificar l'una a l'altra les propostes de negociació corresponents, i el seu contingut normatiu es mantindrà en vigor una vegada finalitzada la seva vigència.

Article 5

Dret supletori i jurisdicció

Pel que fa a tot el que no preveu ni regula aquest Conveni col·lectiu, cal atenir-se al Conveni col·lectiu general del sector de neteja pública i viària, de regs, de recollida, tractament i eliminació de residus i de neteja i conservació de clavegueram, i també a totes les lleis i disposicions de caràcter general reguladores de les relacions laborals.

Les parts signants se sotmeten expressament i col·lectivament als procediments de conciliació/mediació del Tribunal Laboral de Catalunya per a la resolució dels conflictes laborals d'índole col·lectiva o plural que es puguin suscitar.

Article 6

Vinculació a la totalitat

Les condicions que es pacten en aquest Conveni i també en la taula salarial annexa formen un tot orgànic i indivisible a l'efecte de la seva aplicació pràctica.

Article 7

Comissió Paritària

Es crea una comissió mixta per a la vigilància en la interpretaciói l'aplicació del Conveni. La Comissió ha d'estar integrada per 3 membres en representació de l'empresa i 3 membres en representació dels treballadors. S'ha de reunir a instància de les parts, i les reunions s'han de celebrar com a màxim en els 7 dies següents al dia de la convocatòria, en la qual cal incloure obligatòriament l'ordre del dia dels punts a tractar.

Capítol 2

Règim de treball

Article 8

Jornada

Durant la vigència d'aquest Conveni, la jornada és de 37 hores de presència a la setmana (inclosos els 30 minuts de descans diaris).

Article 9

Horari de treball

Els horaris reflectits en aquest article han de respectar, en tot cas, les condicions de què gaudeixi individualment cada treballador.

Distribució de torns i horaris deneteja viària

De dilluns a dissabte: de 7.00 a 13.10 i de 15.00 a 21.10

De dimarts a diumenge: de 15.00 a 21.00

Distribució de torns i horaris de recollida domiciliària

De dilluns a dissabte i segon festiu consecutiu: de 7.00 a 13.10; de 15.00 a21.10; de 19.30 a 1.40

Repàs de dilluns i segon festiu consecutiu: de 4.00 a 10.10

Diumenges i primer festiu de 2 consecutius: de 7.00 a 13.10

Aquest servei el pot fer qualsevol conductor tret d'Antonio Martínez García, Carlos González Fernández i José Román Andújar.

Aquests treballadors han de mantenir la seva jornada de treball de dilluns a dissabte com a garantia "ad personam".

Treball en dia festiu al servei de recollida d'escombraries

Tenint en compte els serveis objecte d'aquest Conveni, de caràcter públic, en cas d'haver-hi dos dies festius consecutius sempre s'ha de treballar el segon, però en cas que un d'aquests dies sigui diumenge, cal respectar la festa dominical. Com a compensació per treballar en dia festiu, cal abonar a tots els treballadors, sense distinció de categoria, la suma de 105,24 euros per a l'any 2004. En aquest dia festiu la jornada ha de ser igual que en un dia ordinari.

Tot el personal ha d'utilitzar diàriament el rellotge de control horari instal·lat a la base. Cal fitxar a l'entrada i a la sortida utilitzant la targeta magnètica prevista a aquest efecte.

Article 10

Vacances

Tot el personal regit per aquest Conveni ha de gaudir de vacances retribuïdes.

El període de vacances anuals és de 31 dies naturals. El gaudi del període s'ha d'iniciar en dilluns o el dia hàbil següent al descans setmanal. El personal amb la categoria de peó especialista de recollida i neteja, oficial de segona i operari conductor n'ha de gaudir entre juliol i agost; els treballadors amb la categoria de peó ordinari n'han de gaudir entre juny i setembre i el personal amb la categoria d'oficial de primera conductor n'ha de gaudir entre juny i setembre.

Com a excepció i garantia "ad personam", fan el seu període de vacances al juliol o a l'agost en torns rotatius les persones següents:

Antonio Martínez García

José Román Andújar

Carlos González Fernández

a) Durant aquest període de vacances, el salari que es merita és la retribució d'una mensualitat completa.

b) El calendari per gaudir de la vacances es fixa de comú acord entre l'empresa i el Comitè, amb 3 mesos de temps com a mínim, i s'exposa al tauler d'anuncis. Es confecciona tenint en compte que hi ha d'haver una rotació anual que permeti als treballadors iniciar el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR