Convenio colectivo - Real Club de Polo, Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2004
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2005
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4267 de 24/11/2004

RESOLUCIÓ TRI/3166/2004, de 16 de setembre, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Real Club de Polo de Barcelona per als anys 2004 i 2005 (codi de conveni núm. 0803612).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Real Club de Polo de Barcelona, subscrit pels representants de l'empresa i pels dels seus treballadors el dia 4 de juny de 2004, i d'acord amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya; el Reial decret 2342/1980, de 3 d'octubre, sobre transferència de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de mediació, arbitratge i conciliació; el Decret 326/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de les delegacions territorials del Departament de Treball; el Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració dela Generalitat de Catalunya, i el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuració i de reestructuració de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, modificat pel Decret 223/2004, de 9 de març, de reestructuració d'òrgans territorials de l'Administració de la

Generalitat,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Real Club de Polo de Barcelona per als anys 2004 i 2005 (codi de conveni núm. 0803612) al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball i Indústria a Barcelona.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui al DOGC.

Barcelona, 16 de setembre de 2004

Salvador Álvarez Vega

Director dels Serveis Territorials

a Barcelona en funcions

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'empresa Real Club de Polo de Barcelona per als anys 2004 i 2005

Capítol 1

Article 1

Àmbit d'aplicació

Aquest Conveni s'estableix per regular les relacions laborals entre Real Club de Polo de Barcelona, empresa radicada a l'avinguda Gregori Marañón, 17-31, acollida a la reglamentació vigent d'espectacles i esports, de 29 d'abril de 1950, i els seus treballadors, llevat dels subjectes a la reglamentació d'hoteleria.

Article 2

Durada

El Conveni comença a regir en data 1 de gener de 2004 i té una durada de 2 anys. Si cap de les parts no el denuncia amb 3 mesos de temps respecte al 31 de desembre de 2005, s'entén prorrogat anualment.

Durant la pròrroga, els conceptes retributius: salari base, prima d'assistència, plus desplaçament i ajuda escolar, s'han d'incrementar automàticament cada any amb el percentatge previst en l'article 4, amb revisió a l'IPC real de Catalunya resultant, al finalitzar aquest, i es procedeix a l'actualització definitiva de les taules i a l'abonament dels endarreriments des de l'1 de gener.

Capítol 2

Article 3

Retribucions

El personal adscrit a aquest Conveni percep mensualment les seves retribucions, enteses com el salari base, l'antiguitat, la prima d'assistència, puntualitat i rendiment, el plus de desplaçament, l'incentiu voluntari, l'ajuda escolar i les hores extraordinàries.

El pagament es fa preferentment mitjançant transferència bancària, i en casos justificats amb un taló bancari.

Article 4

Augment de conveni

Durant la vigència del Conveni, l'empresa ha d'aplicar un increment salarial de l'IPC previst pel Govern en els pressupostos Generals de l'Estat.

En pròrrogues successives s'ha d'establir un increment salarial corresponent a l'IPC previst pel Govern, en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any.

Al finalitzar l'any, i una vegada conegut l'IPC real de Catalunya definitiu, si aquest ha estat superior, s'ha d'efectuar una revisió definitiva de les taules i s'han d'abonar les diferències salarials que s'hagin pogut produir amb efectes retroactius d'1 de gener.

Article 5

Prima

La prima per assistència, puntualitat i rendiment, segons les quantitats que s'indiquen en l'annex 1 per a cada categoria professional, s'abona per jornada treballada i també per dia de descans setmanal i festa oficial, accident laboral, malaltia i vacances. Es pot retraure en la proporció corresponent si no s'esdevé alguna de les circumstàncies quel'han motivada.

Si una persona arriba tard a la feina més d'1 vegada se li dedueix de la mensualitat corresponent la part proporcional de la prima que cobri al dia.

La prima d'assistència, puntualitat i rendiment s'incrementa i revisa de la mateixa que s'estableix en els articles 2 i 4.

Article 6

Antiguitat

Consisteix en quadriennis al 7% cadascun del salari base i a més de la quantitat fixa que s'ha anat abonant en alguns casos per aquest concepte corresponent a anys anteriors. En complir25 anys d'antiguitat a l'empresa, es premia el treballador amb la gratificació equivalent a 1 mensualitat del salari real que percebi en aquell moment.

Article 7

Incentius

Es respecten, en principi, com a condició més beneficiosa adquirida pel personal que ja en tingui concedits, sempre que les condicions continuïn persistint. L'empresa pot augmentar els incentius ja existents o tornar-ne a concedir.

Article 8

Plus de desplaçament

El plus de desplaçament s'ha d'incrementar i revisar de lamateixa manera que s'estableix en els articles 2 i 4, per a tot el personal que hagi d'utilitzar un mitjà de transport per dirigir-se a la feina, per cada dia de feina, jornada de descans setmanal i festa, i es dedueix l'import corresponent als diesno treballats.

Article 9

Ajuda escolar

L'ajuda escolar s'ha d'incrementar i revisar de la mateixa manera que s'estableix en els articles 2 i 4, i és abonable els mesos de setembre a juny, per cadascun dels fills d'empleat que cursin alguna disciplina escolar. Es concedeix la mateixa quantitat a tot el personal del club que justifiqui algun estudi que es consideri útil per a la seva promoció dins de les peculiaritats del club.

Article 10

Pagues extraordinàries

S'estableixen 2 pagues extraordinàries que s'han d'abonar íntegrament a raó de les retribucions reals, a mitjan els mesos de juliol i desembre i 2 mitges pagues per import de la seva meitat íntegra, a abonar a mitjan els mesos d'abril i octubre.

Article 11

Hores extraordinàries

Poden ser normals o festives, considerant festives les que es fan el dia de descans setmanal, festa oficial o després de la jornada setmanal de feina, i s'abonen tal com ho anat fent normalment el club.

Les hores extraordinàries que hagin de realitzar-se a partir de les 22 hores i fins a les 6 hores tenen un increment del 25% sobre el preu de l'hora extra.

S'ha de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR