Convenio colectivo - Personal funcionari de l'Ajuntament de Montgat, Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2004
Fin de Vigencia 1 de Julio de 2007
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4312 de 31/01/2005

RESOLUCI”

TRI/3720/2004, de 14 d'octubre, per la qual es disposa la inscripciÛ i la publicaciÛ de l'Acord regulador de les condicions de treball del personal funcionari de l'Ajuntament de Montgat per al perÌode 1.1.2004-1.7.2007 (codi de conveni n˙m. 0807312).

Vist l'Acord regulador de les condicions de treball del personal funcionari de l'Ajuntament de Montgat subscrit pels representants de l'empresa i pels dels seus treballadors el dia 16 de juliol de 2004 i d'acord amb el que disposa l'article 36 de la Llei 7/1990, de 19 de juliol, sobre negociaciÛ col∑lectiva i participaciÛ en la determinaciÛ de les condicions de treball dels empleats p˙blics (BOE n˙m. 173, de 20.7.1990), en relaciÛ amb el que estableixen la disposiciÛ final 1.2de la Llei org‡nica 11/1985, de 2 d'agost, de llibertat sindical; l'article 11.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya; el Reial decret 2342/1980, de 3 d'octubre, sobre transferËncia de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matËria de mediaciÛ, arbitratge i conciliaciÛ; el Decret 326/1998, de 24 de desembre, de reestructuraciÛ de les delegacions territorials del Departament de Treball; el Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creaciÛ, denominaciÛ i determinaciÛ de l'‡mbit de competËncia dels departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuraciÛ i reestructuraciÛ de diversos departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat, modificat pel Decret 223/2004, de 9 de marÁ, de reestructuraciÛ d'Úrgans

territorials de l'AdministraciÛ de la Generalitat;

Vista l'aprovaciÛ expressa de l'Acord per l'Úrgan competent, segons el que disposa l'article 35 de la Llei 7/1990 esmentada,

Resolc:

.1††Disposar la inscripciÛ de l'Acord regulador de les condicions de treball del personal funcionari de l'Ajuntament de Montgat per al perÌode 1.1.2004-1.7.2007 (codi de conveni n˙m. 0807312) al Registre dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament Treball i Ind˙stria.

.2††Disposar que el text esmentat es publiqui al DOGC.

Barcelona, 14 d'octubre de 2004

Salvador ¡lvarez Vega

Director dels Serveis Territorials

a Barcelona en funcions

TranscripciÛ literal del text signat per les parts

ACORD

de les condicions de treball del personal funcionari de l'Ajuntament de Montgat per al perÌode 1.1.2004-1.7.2007.

TÕTOL preliminar

CapÌtol 1

Disposicions generals

Article 1

¿mbit territorial

Aquest Acord Ès d'aplicaciÛ a les entitats p˙bliques locals radicadesen la ciutat de Montgat que l'assumeixin totalment o la part que es pacti o acordi per decisiÛ o acord de l'Úrgan competent, desprÈs de la negociaciÛ col∑lectiva al nivell corresponent.

Article 2

¿mbit funcional

S'hi inclou expressament la totalitat dels ens territorials i institucionals que integrin l'AdministraciÛ p˙blica local de Montgat i que assumeixin aquest Acord en els termes assenyalats en l'article anterior. Entre els primers hi ha l'Ajuntament, i entre els segons, organismes de gestiÛ descentralitzada per al servei d'aquests ens en les modalitats de gestiÛ amb Úrgan especial d'administraciÛ, sens perjudici de la participaciÛ dels Úrgans de representaciÛ de personal i de l'adopciÛ dels acords que siguin procedents pels Úrgans competents, en atenciÛ a la personalitat jurÌdica de cadascun.

Article 3

¿mbit de personal

L'Acord s'aplicar‡:

  1. †Al personal funcionari, a excepciÛ del de confianÁa polÌtica.

  2. †TambÈ ser‡ d'aplicaciÛ, en tot allÚ que sigui compatible amb la naturalesa de la seva relaciÛ de treball, als:

a)†funcionaris interins

b)†funcionaris en pr‡ctiques

Article 4

¿mbit temporal, vigËncia i den˙ncia

  1. †L'Acord entrar‡ en vigor el dia en quË l'aprovi el Ple de l'Ajuntament i tindr‡ efectes des de l'1de gener de 2004 fins a l'1 de juliol de 2007. No obstant aixÚ, s'entendr‡ prorrogat per anualitats, si no existeix den˙ncia per cap de les parts, fins a l'entrada en vigor del nou acord que substitueixi l'anterior desprÈs de l'oportuna negociaciÛ.2.†Ambdues parts convenen que el pacte de condicions de treball es considerar‡ denunciat quan aixÌ es faci amb 3 mesos d'antelaciÛ al final de la seva vigËncia o de qualsevol prÚrroga, a fi d'iniciar les negociacions i deliberacions del nou acord, en una data no posterior a 1 mes, comptat a partir de la data de la den˙ncia.

Article 5

Objecte

L'Acord regula i facilita el normal desenvolupament de les relacions de treball del personal de l'Ajuntament de Montgat.

Article 6

Car‡cter

L'Acord tÈ un car‡cter necessari i indivisible a tots els efectes, en el sentit que les condicions pactades en aquest constitueixin un tot org‡nic i unitari.

Article 7

Condicions mÈs beneficioses

Aquest Acord regulador no afectar‡ les condicions mÈs beneficioses del treballador ni drets adquirits per qualsevol acord o disposiciÛ que no vulneri el dret administratiu, usos i costums.

Article 8

Publicitat de l'Acord

Amb independËncia de la seva publicaciÛ al DOGC o als butlletins oficials de les respectives provÌncies, la publicitat d'aquest s'efectuar‡ a compte de l'Ajuntament de Montgat, que enviar‡, com a mÌnim, un exemplar a cada treballador de l'entitat local.

CapÌtol 2

Seguiment i control

Article 9

ComissiÛ Mixta Parit‡ria de Control iSeguiment de l'Acord

  1. †Per examinar i resoldre totes aquelles q¸estions que es derivin de la interpretaciÛ, vigil‡ncia, control i aplicaciÛ de l'Acord, la Mesa Negociadora d'aquest designa, entre els seus components signants, la ComissiÛ Mixta Parit‡ria de Control i Seguiment de l'Acord, amb car‡cter central i ˙nic i amb la configuraciÛ seg¸ent:

    Estar‡ constituÔda per 4 membres, 2 representants del personal funcionari, designats per aquestes, i 2 representants de la corporaciÛ.

  2. †La ComissiÛ realitzar‡ reunions ordin‡ries cada 6 mesos, i extraordin‡riament, les que sol∑licitin com a mÌnim el 50% dels seus components.

  3. †Les funcions de la ComissiÛ de Seguiment seran l'estudi, interpretaciÛ, seguiment, vigil‡ncia i conciliaciÛ en els conflictes o discrep‡ncies sobre aquest i el posterior desenvolupament dels pactes que figuren en el present Acord.

  4. †Les normes de funcionament de la ComissiÛ de Seguiment s'establiran de com˙ acord.

  5. †En el cas de no reeixir respecte als temesplantejats en el si de la ComissiÛ de Seguiment, d'acord amb les seves funcions, ambdues parts els plantejaran novament davant el CEMICAL, una vegada convocada i realitzada una comissiÛ especÌfica per debatre els temes de desacord.

    TÕTOL primer

    RËgim de la jornada de treball, descansos i festes, vacances, serveis extraordinaris, llicËncies i permisos dels treballadors p˙blics locals

    CapÌtol 1

    Jornada de treball

Article 10

Temps de treball

El cÚmput anual d'hores aplicables al personal del'Ajuntament de Montgat tindr‡ una durada de 1.490 hores efectives anuals.

Per al personal de la Policia Local la jornada de treball en cÚmput anual ser‡ de 1.682 hores.

Article 11

Calendari laboral

  1. †El calendari laboral que contingui la distribuciÛ de l'horari de treball en funciÛ de les hores l'establir‡ la corporaciÛ, que el pactar‡ amb els representants dels treballadors. Hi han de quedar assegurades les necessitats peculiars del servei amb adequaciÛ als criteris especificats als seg¸ents articles d'aquest capÌtol, i es far‡ p˙blic abans de l'1 de gener de l'any en curs.

  2. †Un cop fixada en cada entitat la distribuciÛ de la seva jornada de treball anual, establerts els corresponents horaris i previstos els 14 dies festius establerts al calendari oficial per a la Comunitat AutÚnoma de Catalunya, qualsevol disminuciÛ posterior de la jornada de treball motivada per peticiÛ escrita d'una representaciÛ dels treballadors majorit‡ria podr‡ tenir la consideraciÛ de recuperable i quedar‡ subjecta a negociaciÛ o acord entre ambdues parts.

  3. †No es tindr‡ en compte, a efectes de la durada de la jornada ordin‡ria o normal, l'excÈs d'hores treballades per prevenir o reparar sinistres i altres danys extraordinaris o per afrontar fets o esdeveniments excepcionals o urgents.

Article 12

Treball efectiu

Dins del concepte de treball efectiu s'entendran compresos en la jornada de treball ordin‡ria els temps emprats com a pauses reglamentades i desplaÁaments i altres interrupcionsderivades de normes de seguretat i higiene o de la mateixa organitzaciÛ del treball, exclÚs l'in itinere d'entrada i sortida.

Article 13

Marge horari

  1. †Llevat de pacte en contra, sigui quina sigui la distribuciÛ de la jornada de treball ordin‡ria o normal, s'establir‡ en benefici del personal de l'Ajuntament de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR