Convenio colectivo - Antigraff, SL. (centre de treball en les instal·lacions de l'empresa Nissan Motor Ibérica, SA, de la Zona Franca), Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2004
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2005
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya de 11/03/2005

RESOLUCI”

TRI/3759/2004, de 30 de novembre, per la qual es disposa la inscripciÛ i la publicaciÛ del Conveni col∑lectiu de treball de l'empresa Antigraff, SL (centre de treball en les instal∑lacions de l'empresa Nissan Motor IbÈrica, SA, de la Zona Franca), per als anys 2004 i 2005 (codi de conveni n˙m. 0809722).

Vist el text del Conveni col∑lectiu de treball de l'empresa Antigraff, SL (centre de treball en les instal∑lacions de l'empresa Nissan Motor IbÈrica, SA, de la Zona Franca), subscrit pels representants de l'empresa i pels dels seus treballadors el dia 12 de novembre de 2004, i d'acord amb el que disposen els articles 90.2 i 90.3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de marÁ, pel qual s'aprova el Text refÛs de la Llei del'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipÚsit de convenis col∑lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei org‡nica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya; el Reial decret 2342/1980, de 3 d'octubre, sobre transferËncia de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matËria de mediaciÛ, arbitratge i conciliaciÛ; el Decret 326/1998, de 24 de desembre, de reestructuraciÛ de les delegacions territorials del Departament de Treball; el Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creaciÛ, denominaciÛ i determinaciÛ de l'‡mbit de competËncia dels departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuraciÛ i de reestructuraciÛ de diversos departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat, modificat pel Decret 223/2004, de 9 de

marÁ, de reestructuraciÛ d'Úrgans territorials de l'AdministraciÛ de la Generalitat,

Resolc:

.1††Disposar la inscripciÛ del Conveni col∑lectiu de treball de l'empresa Antigraff, SL (centre de treball en les instal∑lacions de l'empresa Nissan Motor IbÈrica, SA, de la Zona Franca), per als anys 2004 i 2005 (codi de conveni n˙m. 0809722) al Registre de convenis delsServeis Territorials del Departament de Treball i Ind˙stria a Barcelona.

.2††Disposar que el text esmentat es publiqui al DOGC.

Barcelona, 30 de novembre de 2004

Salvador ¡lvarez Vega

Director dels Serveis Territorials

a Barcelona en funcions

TraducciÛ del text original signat per les parts

CONVENI

col∑lectiu de treball de l'empresa Antigraff, SL, per als anys 2004 i 2005

CapÌtol 1

Disposicions generals

Article 1

¿mbit territorial

Aquest Conveni col∑lectiu s'aplica a l'empresa Antigraff, SL, el centre de treball de la qual Ès ubicat en les instal∑lacions de Nissan Motor IbÈrica, SA, a la Zona Franca.

Article 2

¿mbit funcional

L'‡mbit d'aplicaciÛ d'aquest Conveni Ès l'empresa Antigraff, SL, que es dedica a la prevenciÛ d'incendis.

Article 3

¿mbit personal

Aquest Conveni regula les relacions laborals de l'empresa Antigraff, SL, amb els treballadors de la seva plantilla que presten serveis professionals al centre Nissan Motor IbÈrica, SA, de la Zona Franca.

Article 4

¿mbit temporal

El Conveni entra en vigor l'1 de gener de 2004.

Article 5

Durada

TÈ una durada de 2 anys, comptadors des de la data que entra en vigor, de l'1 de gener de 2004 al 31 de desembre de 2005, i si qualsevol de les parts no el denuncia, es prorrogar‡ a partir de l'1 de gener de 2006, any rere any, per reconducciÛ t‡cita.

Article 6

Den˙ncia i revisiÛ

Qualsevol de les parts pot sol∑licitar la revisiÛ del Conveni denunciant-lo, segons el procediment previst, amb almenys 3 mesos d'anticipaciÛ al venciment del termini de vigËncia de qualsevol de les prÚrrogues.

Article 7

ComissiÛ Parit‡ria

Es crea la ComissiÛ Parit‡ria del Conveni com a Úrgan mixt per a la seva interpretaciÛ. Aquesta ComissiÛ est‡ integrada per Armando Eustaquio MartÌnez en representaciÛ de l'empresa i per Juan JosÈ Gonz·lez DomÌnez en representaciÛ dels treballadors.

CapÌtol 2

ClassificaciÛ del personal

Article 8

Categories professionals

La classificaciÛ professional del personal vinculat a aquest Conveni, que es detalla als articles seg¸ents, Ès merament indicativa i no implica que l'empresa estigui obligada a tenir proveÔdes totes les categories que s'hi esmenten, ja que aixÚ depËn de les necessitats de l'empresa.

TambÈ sÛn indicatives les diverses comeses assignades a cada categoria professional, ja que tots els treballadors inclosos en l'‡mbit funcional del Conveni estan obligats a executar totes les feines o operacions que els indiquin els seus superiors dins de les comeses generals de la seva competËncia professional.

Article 9

Auxiliar de bomber

A partir de l'1 de gener de 2005 es crea la nova categoria professional d'auxiliar de bomber.

…s el treballador de nova incorporaciÛ que no tÈ els coneixements suficients perÚ sÌ la formaciÛ necess‡ria per desenvolupar les seves funcions; presta servei sota la supervisiÛ d'un bomber, a qui ajuda en tasques de prevenciÛ i extinciÛ d'incendis al centre de treball que Nissan Motor IbÈrica, SA tÈ a la Zona Franca de Barcelona.

Aquests treballadors no poden romandre mÈs d'1 any en aquesta categoria.

Article 10

Bomber

…s el treballador amb una antiguitat a l'empresa superior a 1 any i amb formaciÛ suficient que fa tasques de prevenciÛ i extinciÛ d'incendis, entre d'altres, al centre de treball que Nissan Motor IbÈrica, SA tÈ a la Zona Franca de Barcelona, amb la roba i distintius que es determinin com a necessaris per prestar el servei correctament.

Article 11

Responsable de torn

…s el treballador designat per laDirecciÛ de l'empresa que exerceix les funcions de responsabilitat i coordinaciÛ dels auxiliars de bombers i bombers del seu mateix torn de treball que presten serveis de prevenciÛ i extinciÛ d'incendis al centre de treball que Nissan Motor IbÈrica,SA tÈ a la Zona Franca de Barcelona.

Article 12

Cap d'equip

…s el treballador designat per la DirecciÛ de l'empresa que exerceix les funcions de responsabilitat i coordinaciÛ de tot el personal d'Antigraff, SL que presta serveis de prevenciÛ i extinciÛ d'incendis al centre de treball que Nissan Motor IbÈrica, SA tÈ a la Zona Franca de Barcelona.

CapÌtol 3

PrestaciÛ del treball

Article 13

Vestuari

Al darrer trimestre de l'any, anualment l'empresa ha de lliurar la roba de treball seg¸ent a cada treballador (que la rep en dipÚsit):

Un jersei de llana, de fibra sintËtica 100% (acrÌlica) o de la combinaciÛ d'ambdues.

Dues samarretes de m‡niga curta amb butxaques amb veta adherent al pit. ComposiciÛ: un 50% de cotÛ i un 50% de.

Dos pantalons amb cremallera i butxaca de tipus militar, amb veta adherent i reforÁ als genolls i part posterior. ComposiciÛ: un 65% de poliËster i un 35% de cotÛ.

Dues camises de m‡niga curta amb butxaca al pit. ComposiciÛ: un 100% de cotÛ.

Cada 2 anys,l'empresa tambÈ ha de lliurar la roba de treball seg¸ent:

Un cinturÛ o cenyidor blau de tipus militar fabricat amb cinta tËxtil resistent i amb sivella met‡l∑lica o pl‡stica.

Un anorac de fibra sintËtica, poliamida o poliËster que protegeixi del fred i la pluja, destinat a les feines a la intempËrie.

CapÌtol 4

Jornada i vacances

Article 14

Jornada laboral

La jornada de treball Ès de 1.809 hores efectives a l'any, i en cÚmput mensual Ès de 164 hores i 27 minuts.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR