Revisión salarial - Autobusos de Lleida SA (AULLESA) Grup Sarbus, Lérida

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2004
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2004
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4348 de 22/03/2005

RESOLUCIÓ

TRI/756/2005, de 9 de febrer, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'Acord de revisió de l'IPC per a l'any 2004 del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Autobusos de Lleida, SA, Grup Sarbus, de la localitat de Lleida (Segrià) (codi de conveni núm. 2500032).

Vist el text de l'Acord de revisió de l'IPC per a l'any 2004 del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Autobusos de Lleida, SA, Grup Sarbus, de la localitat de Lleida (Segrià), subscrit pels representants de l'empresa i dels treballadors el dia 28 de gener de 2005, i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció de l'Acord de revisió de l'IPC per a l'any 2004 del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Autobusos de Lleida, SA, Grup Sarbus, de la localitat de Lleida (Segrià), al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball i Indústria a Lleida.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui al DOGC.

Lleida, 9 de febrer de 2005

Pilar Nadal i Reimat

Directora dels Serveis Territorials

a Lleida en funcions

Transcripció literal del text signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'empresa Autobusos de Lleida, SA, Grup Sarbus, de la localitat de Lleida (Segrià)

Document d'actualització de salaris, corresponents a l'any 2004 segons acta CN 01/05

Article 10

Salari

Salari base: serà el que s'estableix per a cada categoria professional a l'annex número 2 d'aquest document d'actualització salarial.

Article 13

Complements diversos

a) Plus de conductor agent únic. Als conductors que simultàniament efectuïn cobrament manual i verifiquin i ingressin diàriament les liquidacions se'ls abonarà la quantitat, en concepte de plus de conductor agent únic i plus de liquidació i percepció, que s'indica en la corresponent columna a1 i a2 de la taula salarial de l'annex número 2 d'aquest document d'actualització salarial.

b) Els inspectors percebran un plus d'acord amb la taula salarial de l'annex número 2 d'aquest document d'actualització salarial, en concepte d'inspecció i control.

c) El plus de gestió del personal administratiu també es detalla en la taula salarial de l'annex número 2 d'aquest document d'actualització salarial.

d) Plus personal de taller segons la taula salarial de l'annex número 2 d'aquest document d'actualització salarial.

e) Menyscapte de diners. Als conductors agents únics se'ls abonarà per aquest concepte la quantitat segons la taula salarial de l'annex número 2 d'aquest document d'actualització salarial.

f) El personal que treballi en diumenges o dies festius percebrà la quantitat segons la taula...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR