Convenio colectivo - Ajuntament de Martorell (patronat municipal d'educació física i esports), Cataluña

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2004
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2007
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4726 de 26/09/2006

RESOLUCIÓ

TRI/3032/2006, de 24 de gener, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Patronat Municipal d'Educació Física i Esports de Martorell per als anys 2004-2007 (codi de conveni núm. 0805332).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Patronat Municipal d'Educació Física i Esports de Martorell subscrit pels representants de l'empresa i pels dels seus treballadors el dia 15 d'octubre de 2004 i d'acord amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya; el Reial decret 2342/1980, de 3 d'octubre, sobre transferència de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de mediació, arbitratge i conciliació; el Decret 326/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de les delegacions territorials del Departament de Treball; el Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuració i de reestructuració de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, modificat pel Decret 223/2004, de 9 de març, de reestructuració d'òrgans territorials de l'Administració de la Generalitat,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Patronat Municipal d'Educació Física i Esports de Martorell per als anys 2004-2007 (codi de conveni núm. 0805332) al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball i Indústria a Barcelona.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui al DOGC.

Barcelona, 24 de gener de 2006

Salvador Álvarez Vega

Director dels Serveis Territorials

a Barcelona en funcions

Transcripció literal del text signat per les parts

CONVENI

col·lectiu del personal del Patronat Municipal d'Educació Física i Esports (Martorell) per als anys 2004-2007

Àmbit territorial

Article 1

Àmbit territorial

L'àmbit territorial del present Conveni és aquell en què es desenvolupa l'activitat del Patronat Municipal d'Educació Física i Esports de Martorell.

Article 2

Àmbit de personal

Aquest Conveni afecta els treballadors contractats en règim laboral pel Patronat Municipal d'Educació Física i Esports de Martorell.

No obstant això, queden exclosos del present Conveni:

  1. Els càrrecs directius del Patronat.

  2. El personal eventual o de confiança.

  3. El personal contractat mitjançant contracte de prestació de serveis.

  4. El personal contractat laboralment pel Patronat com a conseqüència de plans d'ocupació o projectes subvencionats per entitats públiques, organismes de l'Estat, de la Comunitat Autònoma, etc.

Vigència

Article 3

El present Conveni té un període de vigència de 4 anys i entra en vigor a partir de la seva publicació en el Butlletí Oficial de la província, amb efectes des del dia 1 de gener de 2004.

El Conveni es prorroga anualment, tret que qualsevol de les parts el denunciï amb un mínim de 3 mesos d'antelació a la data del seu venciment o a la de qualsevol de les seves pròrrogues.

Compensació

Article 4

Els acords establerts en el present Conveni absorbeixen i compensen les millores que es puguin determinar per qualsevol disposició obligatòria.

Drets i deures derivats del contracte

Article 5

Prevenció de riscs laborals

El treballador, en la prestació dels seus serveis, té dret a una prestació eficaç en matèria de prevenció de riscs laborals i està obligat a observar les mesures legals i reglamentàries a aquest efecte.

Article 6

Comitè de Seguretat i Salut

El Comitè de Seguretat i Salut és l'òrgan paritari i col·legiat de participació destinat a la consulta regular i periòdica de les actuacions de l'empresa en matèria de prevenció de riscos. Estarà integrat pel director del Patronat, la persona que tingui assignada la funció de prevenció de riscos laborals a l'empresa i 2 delegats de prevenció de riscos designats pel Comitè de Personal entre els seus integrants.

Article 7

Reconeixement mèdic anual

L'empresa es compromet a realitzar un reconeixement mèdic complet a l'any a tots els treballadors complint els requisits establerts a la normativa vigent en relació a la salut laboral i a la prevenció de riscos laborals.

Article 8

Responsabilitat civil

L'empresa disposarà de les pòlisses d'assegurances necessàries per cobrir la responsabilitat civil de tot el personal, així com per donar compliment a la normativa vigent en matèria de salut laboral.

Direcció i control de l'activitat

Article 9

Direcció i control de l'activitat

El treballador està obligat a realitzar la feina convinguda sota el comandament directe de la Direcció del Patronat o de la persona a qui s'hagi delegat.

  1. L'organització del treball és facultat exclusiva de l'empresa, d'acord amb aquest Conveni.

  2. La Direcció del Patronat pot adoptar les mesures de vigilància i control que cregui oportunes per tal de verificar el compliment, per part del treballador, de les seves obligacions i deures laborals.

  3. Amb caràcter general, tot el personal de l'empresa inclòs en l'àmbit d'aplicació del present Conveni té l'obligació de:

  1. Comunicar a la Direcció del Patronat, dins dels 5 dies següents d'haver-se produït, els canvis de domicili i les modificacions hagudes a la seva família que puguin afectar les relacions de treball amb l'empresa.

  2. Usar la roba de treball durant la feina, la qual ha de ser subministrada per l'empresa d'acord amb l'annex 1 del present Conveni.

  3. Conèixer, respectar i complir les normes i procediments organitzatius generals de l'empresa, i els específics del seu lloc de treball.

  4. Conèixer, respectar i complir les normes i els procediments en matèria de prevenció de riscos aplicables al seu lloc de treball. Participar en els cursos de formació interna que realitzi el Patronat i que coincideixin amb el seu horari feiner.

Promoció professional

Article 10

Promoció professional

El Patronat es compromet a potenciar la promoció interna, vertical i restringida, donant prioritat a l'experiència, la formació i els mèrits a l'hora d'ocupar places de major responsabilitat i categoria, sempre dintre dels límits legals establerts per a la provisió de llocs de treball i ingrés en l'Administració pública.

  1. Les categories professionals i els criteris d'ascens a l'empresa s'ha d'acomodar a regles comunes per als treballadors d'ambdós sexes.

  2. Les categories professionals acollides per aquest Conveni són les següents:

    Secretari/ària tècnic/a

    Metge/essa

    Responsable d'àrea

    Monitor/a

    Monitor/a específic/a

    Monitor/a-socorrista

    Col·laborador/a

    Administratiu/iva

    Auxiliar administratiu/iva

    Conserge

    Mantenidor/a

  3. Les categories es classifiquen, a efectes de promoció interna, en els següents grups:

    Grup A: secretari/ària tècnic/a i metge/essa.

    Grup B: responsable d'àrea.

    Grup C: monitor/a, administratiu/iva, mantenidor/a.

    Grup D: monitor/a-socorrista, auxiliar administratiu/iva, monitor/a específic/a i conserge.

    Grup E: col·laborador/a.

  4. La promoció interna sempre es destina a les persones que ocupin un lloc de treball en una de les categories dels nivells inferiors als que s'hagin de proveir, les quals, a més a més, han de complir els requisits que s'estableixin en les bases de la convocatòria de la plaça a proveir.

  5. Durant el període de vigència del present Conveni el Patronat realitzarà, com a mínim, els següents processos de promoció interna: primer semestre de l'any 2005, 2 places de mantenidor.

  6. Les bases d'aquestes promocions seran consensuades amb la representació sindical.

  7. Quan es produeixi la necessitat de proveir places vacants en la plantilla de personal, ja sigui per baixes en la plantilla de personal o per generació de noves, abans de procedir a la determinació dels processos de selecció a aplicar, per part de la Direcció del Patronat es demanarà informe al Comitè de Personal.

Article 11

Grau personal

  1. Cada categoria professional es classificarà en nivells.

  2. Tots els treballadors amb contractació indefinida tindran un grau personal que es correspondrà amb algun dels nivells en què es classifiquin els llocs de treball.

  3. Els intervals de grau dintre de cada categoria professional els determinarà l'òrgan de govern competent del Patronat Municipal d'Educació Física i Esports, previ informe de la Comissió de Seguiment del Conveni.

  4. El grau personal s'assoleix pel desenvolupament d'un o més llocs del nivell corresponent durant 2 anys continuats o 3 amb interrupció, considerant el període de temps efectivament treballat. Si durant el temps en què un treballador es trobés desenvolupant un lloc de treball, es modifiqués el nivell d'aquest lloc, el temps de desenvolupament es computarà amb el nivell més alt en què el lloc hagués estat classificat.

  5. Els treballadors que ocupin un lloc de treball superior en més de 2...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR