Convenio colectivo - Port dAiguadolç-Sitges SA, Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2007
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2008
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 5006 de 12/11/2007

RESOLUCIÓ

TRE/3325/2007, de 30 de maig, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Port d'Aiguadolç-Sitges, SA, per als anys 2007 i 2008 (codi de conveni núm. 0810982).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Port d'Aiguadolç-Sitges, SA, subscrit pels representants de l'empresa i pels dels seus treballadors el dia 10 de març de 2007, i de conformitat amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya; el Reial decret 2342/1980, de 3 d'octubre, sobre transferència de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de mediació, arbitratge i conciliació; el Decret 326/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de les delegacions territorials del Departament de Treball; el Decret 68/2004, de 20 gener, d'estructuració i de reestructuració de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat; el Decret 223/2004, de 9 de març, de reestructuració d'òrgans territorials de l'Administració de la Generalitat; el Decret 190/2005, de 13 de setembre, de reestructuració parcial del Departament de Treball i Indústria; el Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i el Decret 570/2006, de 19 de desembre, d'estructuració del Departament de Treball,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Port d'Aiguadolç-Sitges, SA, per als anys 2007 i 2008 (codi de conveni núm. 0810982) al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Barcelona.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui al DOGC.

Barcelona, 30 de maig de 2007

Elisenda Giral i Masana

Directora dels Serveis Territorials

a Barcelona

Transcripció literal del text signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'empresa Port d'Aiguadolç-Sitges, SA per als anys 2007 i 2008.

Article 1

Àmbit funcional i personal

Aquest Conveni afecta tots els treballadors de l'empresa Port d'Aiguadolç-Sitges, SA, que presten els seus serveis al Port Esportiu Aiguadolç (Sitges).

Article 2

Vigència

Aquest Conveni entrarà en vigor el dia 1 de gener de 2007 independentment de la seva publicació al Butlletí Oficial de la província o al Diari Oficial de la Generalitat.

Article 3

Durada

Aquest Conveni serà vigent fins al 31 de desembre de 2008.

Article 4

Pròrroga

Aquest Conveni quedarà tàcitament prorrogat per períodes d'1 any, si no és objecte de denúncia per a la seva revisió o rescissió amb 1 mes d'antelació, com a mínim, a la data del seu venciment inicial o a la de qualsevol de les seves pròrrogues.

Article 5

Denúncia o rescissió

La denúncia per a la rescissió o revisió d'aquest Conveni, tindrà que formular-se per la part que la proposi, 1 mes abans, com a mínim, a la data de la seva caducitat o a la de les seves pròrrogues. En cas que es faci la denúncia de revisió o rescissió, les parts es comprometen a iniciar les deliberacions no més tard de 15 dies des que té lloc la notificació de denúncia. És imprescindible fer la revisió si el 30 de juny es produeix un augment del 7% en el cost de la vida.

Article 6

Vinculació a la totalitat

Aquest Conveni s'entén com un tot orgànic i indivisible, per la qual cosa es considerarà nul i sense efecte si no és registrat i dipositat per l'autoritat laboral competent.

Article 7

Comissió Paritària

Es crea una Comissió Paritària, com a possible òrgan d'interpretació, arbitratge i conciliació, per al seguiment dels acords d'aquest Conveni. Està integrada pels vocals següents:

En representació dels treballadors: Ángel Casado Sutil.

En representació de l'empresa: Alberto Bertrán Romero.

Article 8

Prelació de normes

El que convenen les parts en aquest Conveni regula, amb caràcter preferent i prioritari, les relacions entre l'empresa i els treballadors pel que fa a totes les matèries que en comprèn. Pel que fa a tot el que no preveu aquest Conveni cal atenir-se al que disposen les normes vigents.

Article 9

Ingressos

Es faculta l'empresa a contractar lliurement el seu personal amb el compliment de les disposicions legals i de registre a l'oficina de l'INEM. El delegat de personal ha de ser present als actes de contractació de nou personal i ha d'estar al corrent dels models que s'empren a l'empresa per a les diferents modalitats de contractació.

Article 10

Cessaments

Els treballadors que cessin voluntàriament a l'empresa estan obligats a fer-ho avinent a la direcció amb els terminis de preavís següents:

  1. Directiu: 2 mesos d'antelació.

  2. Administratiu: 1 mes d'antelació.

  3. Altres casos: 15 dies...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR