Revisión salarial - Hospital Clínic, Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2007
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2007
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 5077 de 25/02/2008

RESOLUCIÓ

TRE/4094/2007, de 10 de desembre, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'Acord de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Hospital Clínic i Provincial de Barcelona (codi de conveni núm. 0802272).

Vist el text de l'Acord de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, subscrit pels representants de l'empresa i pels dels seus treballadors el dia 9 de novembre de 2007, i de conformitat amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; el Decret 326/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de les delegacions territorials del Departament de Treball, modificat pel Decret 106/2000, de 6 de març, de reestructuració parcial del Departament de Treball; el Decret 199/2007, de 10 de setembre, de reestructuració del Departament de Treball, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció l'Acord de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Hospital Clínic i Provincial de Barcelona (codi de conveni núm. 0802272) al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Barcelona.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui al DOGC.

Barcelona, 10 de desembre de 2007

Elisenda Giral i Masana

Directora dels Serveis Territorials

a Barcelona

Transcripció literal del text signat per les parts

ACORD

de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Hospital Clínic i Provincial de Barcelona

Assistents:

En representació de l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona: Luis Forniés Villagrasa, director corporatiu de Recursos Humans i Jordi Nonell i Gregori, director de Recursos Humans.

En representació del Comitè d'Empresa de l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona:

Per AIPS, Celia Aparicio, Fernando de la Fuente i Carmen Flores.

Per APIHC, Ana Muela, M. Goretti Balaña, Carmen Baños, Josefina Casal, Rosario Rodríguez, Carmen Rodés, Francesc Chico, M. Ludivina Méndez i Teresa Mora.

Per CATAC, Estel·la Fargas i M. Glòria Millán.

Per CCOO: Rosalia Port, Ascensión Mena i Gemma Fragero.

Per CGT: Miquel Cabra, Albert Sancho, Antonio Javier Sancho, Andresa Lacasta i Pilar Comas.

Per SAE: Celia Rodríguez i M. Paz Reboiro.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR