Revisión salarial - Casa dei Bambini Montjuich SA, Gerona

Inicio de Vigencia 1 de Septiembre de 2008
Fin de Vigencia31 de Agosto de 2009
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 5332 de 05/03/2009

RESOLUCIÓ

TRE/535/2009, de 9 de febrer, per la qual s'ordenen la inscripció, el dipòsit i la publicació de la revisió salarial del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Casa dei Bambini Montjuich, SA, de Girona, per al període de l'1.9.2008 al 31.8.2009 (codi de conveni núm. 1701902).

Vist el text de la revisió salarial del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Casa dei Bambini Montjuich, SA, de Girona, subscrit, d'una banda, pels representants de l'empresa i, de l'altra, pels dels seus treballadors, el dia 15 de juny de 2008, i d'acord amb el que estableixen els articles 90.2 i 90.3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de l'Estatut dels treballadors; el Decret de la Generalitat de Catalunya 199/2007, de 10 de setembre; l'article 170.1.j) de la Llei orgànica 6/2006, de 19 de juliol, de reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes concordants,

Resolc:

.1 Ordenar la inscripció de la revisió salarial del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Casa dei Bambini Montjuich, SA, de Girona, per al període de l'1.9.2008 al 31.8.2009 (codi de conveni núm. 1701902) al Registre de convenis dels Serveis Territorials de Treball a Girona.

.2 Ordenar-ne el dipòsit a l'oficina corresponent d'aquests Serveis Territorials.

.3 Disposar que la revisió esmentada es publiqui al DOGC.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni.

Girona, 9 de febrer de 2009

Núria Arnay i Bosch

Directora dels Serveis Territorials

a Girona

Transcripció literal del text signat per les parts

ACORD

de revisió salarial per al període comprès entre l'1 de setembre de 2008 i el 31 d'agost de 2009 del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Casa dei Bambini Montjuich, SA

A la ciutat de Girona, a 15 de juny de 2008, a les oficines de l'empresa Casa dei Bambini Montjuich, SA, carrer Bellpuig, núm. 8-10, es reuneixen les persones que s'indiquen a continuació en la representació i qualitat que s'indica. Ambdues parts es reconegueren mútua capacitat i legitimació per constituir la referida Comissió Negociadora del Conveni a l'objecte de tractar els assumptes a debatre en el present acte.

En representació dels treballadors: Gemma Gelis Coronellas i Adolfina Martínez Morcillo.

En representació de la part empresarial: M. Eugènia Prades Albalate.

Presidenta de la Comissió: M. Eugènia Prades Albalate.

Secretària d'actes: Gemma Gelis Coronellas.

Ordre del dia:

Primer. Ambdues parts, la representació dels treballadors i la representació de l'empresa, es reconeixen mútuament com a interlocutors legalment vàlids a les finalitats a què obeeixen la present reunió, i acorden donar per formalment constituïda la present Comissió.

Segon. Increment de les taules salarials aprovades en el darrer Conveni col·lectiu de l'empresa Casa dei Bambini Montjuich, SA (codi de conveni núm. 1701902).

Es procedeix a confeccionar i aprovar per unanimitat dels membres de la Comissió negociadora les taules salarials definitives del Conveni col·lectiu de l'empresa Casa dei Bambini Montjuich, SA, per al període comprès entre l'1 de setembre de 2008 i el 31 d'agost de 2009, amb un increment definitiu i total del 3% sobre els salaris actuals, adjuntant-se la nova taula salarial a la present Acta com annex 1 de la mateixa.

Tercer. S'acorda facultar a la presidenta M. Eugènia Prades Albalate per tal que procedeixi a realitzar els tràmits necessaris per procedir al registre de la present acta de revisió i aprovació de l'increment salarial pel període comprès entre l'1 de setembre de 2008 i el 31 d'agost de 2009, i obtenir la seva publicació al DOGC.

No havent més assumptes a tractar s'aixeca la sessió, firmant la present Acta tots els membres de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR