Revisión salarial - Cava i Vins Escumosos, Cataluña

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2009
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2009
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 5345 de 24/03/2009

RESOLUCIÓ

TRE/739/2009, de 16 de febrer, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'Acord de revisió de l'IPC per al 2008 del Conveni col·lectiu de treball per al sector del cava i vins escumosos de Catalunya (codi de conveni núm. 7900755).

Vist l'Acord de revisió de l'IPC per al 2008 del Conveni col·lectiu de treball per al sector del Cava i Vins Escumosos de Catalunya, subscrit per la Comissió mixta Negociadora el 22 de gener de 2009, i d'acord amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 170.1.e) i j) de la llei orgànica 6/2006, de 19 de juliol, de reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció de l'Acord de revisió de l'IPC per al 2008 del Conveni col·lectiu de treball per al sector del cava i vins escumosos de Catalunya (codi de conveni núm. 7900755) al Registre de convenis de la Direcció General de Relacions Laborals.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni.

Barcelona, 16 de febrer de 2009

Salvador Álvarez Vega

Director general de Relacions Laborals

Transcripció literal del text original signat per les parts

ACORD

de revisió de l'IPC per al 2008 del Conveni col·lectiu de treball per al sector del cava i vins escumosos de Catalunya

Reunida la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR