Acuerdo - Escoles d'Educació Especial, Cataluña

Inicio de Vigencia12 de Agosto de 2013
Fin de Vigencia12 de Agosto de 2013
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 6437 de 12/08/2013

Vist el text de l’acord sobre jubilació parcial del sector d’Escoles d’Educació Especial de Catalunya, subscrit, per la part empresarial pels representants de DINCAT i La Confederació i per la part social pels representants de CCOO, UGT i USOC, el 25 de març de 2013, i d’acord amb el que disposen l’article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s’aprova el Text Refós de la llei de l’Estatut dels treballadors; l’article 2 del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 352/2011, de 7 de juny, de reestructuració del Departament d’Empresa i Ocupació, i l’article 6 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció de l’acord esmentat en el Registre de convenis i acords col·lectius de treball amb funcionament a través de mitjans electrònics de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, amb notificació a la Comissió Negociadora.

-2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

Barcelona, 31 de juliol de 2013

Jordi Miró i Meix

Director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball

Transcripció literal del text signat per les parts

Acord sobre jubilació parcial del sector d’escoles d’educació especial de Catalunya

Previ

Que ambdues parts han vingut constatant una inquietud pel manteniment de l’ocupació estable i el manteniment de les plantilles,el seu rejoveniment, i considerant la situació de crisi que està vivint el món de l’ensenyament, el decreixement vegetatiu de la població,etc...així com el desig dels treballadors/es de poder accedir a la situació de jubilació parcial i els treballadors/es amb contracte de treball temporal de poder mantenir el seu lloc de treball mitjançant el contracte de relleu.

Tenint en compte que les parts consideren que la fórmula de la jubilació parcial constitueix un mecanisme adequat per satisfer les expectatives dels treballadors/es que compleixen determinades edats i les dels treballadors/es amb contracte a temps determinat, ja que permetrà la seva continuïtat en el seu lloc de treball, les parts han decidit negociar i consensuar un mecanisme per regular la possibilitat d’accedir a tal situació.

Un altre objectiu a assolir amb aquest Pla és promoure i facilitar el mestratge professional...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR