Prórroga - Tallers per a Persones amb Discapacitat, Cataluña

Inicio de Vigencia13 de Noviembre de 2013
Fin de Vigencia13 de Noviembre de 2013
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 6500 de 13/11/2013

Vist el text de l’Acord de prorroga de la ultraactivitat del Conveni col·lectiu del sector de tallers per a disminuïts psíquics, subscrit per la Comissió negociadora, el 30 d’octubre de 2013, i d’acord amb el que disposen l’article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s’aprova el Text Refós de la llei de l’Estatut dels treballadors; l’article 2.1.h del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 352/2011, de 7 de juny, de reestructuració del Departament d’Empresa i Ocupació, i l’article 6 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Resolc:

--1 Disposar la inscripció de l’Acord esmentat al Registre de convenis i acords col·lectius de treball amb funcionament a través de mitjans electrònics de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, amb notificació a la Comissió Negociadora.

--2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

Barcelona, 4 de novembre de 2013

Jordi Miró i Meix

Director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball

Transcripció literal del text signat per les parts.

Acord de pròrroga de la ultraactivitat del Conveni col·lectiu del sector de tallers per a disminuïts psíquics.

Acta 10 de la Mesa negociació del Conveni col·lectiu de treball del sector de tallers per a disminuïts psíquics de Catalunya pels anys 2013 i següents.

Assistents

Sindicats

CCOO: Estrella Gutiérrez, Joan Martínez Abellan, Meritxell Sans i Paula Jiménez

UGT: Carlos Moreno, Cristina Martin, Joan Castellano i Javier Moreno

Representació patronal

DINCAT: Montse Campdepadros, Pedro Sánchez (assessor Bufet Vallbe)

La...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR