Convenio colectivo - Transports de Mercaderies per Carretera i Logística, Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2001
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2002
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3459 de 24/08/01

RESOLUCIÓ

de 21 de maig de 2001, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball del sector de tracció mecànica de mercaderies de la província de Barcelona per als anys 2001 i 2002 (codi de conveni núm. 0804295).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball del sector de tracció mecànica de mercaderies de la província de Barcelona subscrit per Transcalit, ACET i CCOO el dia 7 de maig de 2001, i de conformitat amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball del sector de tracció mecànica de mercaderies de la província de Barcelona per als anys 2001 i 2002 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 21 de maig de 2001

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció literal del text signat per les parts

CONVENI

col·lectiu del sector de tracció mecànica de mercaderies de la província de Barcelona per als anys 2001 i 2002

El 26 de març de 2001, a Barcelona, es reuneixen els representants de les associacions empresarials Transcalit i ACET i els representants dels sindicats UGT i CCOO que s'anoten a continuació.

Transcalit: Enrique Soravilla, José Luis Moreno, Jerónimo Vives, Juan José Peña, José Tiana, Juan Esteban i José Antonio Rascón. Assessors: Ignacio Falcó, Hemilio Larumbe i Fernando Larumbe.

ACET: Santiago Massó Ubeda, Pablo Hernández Rodríguez i Javier Merino Navas. Assessors: Fernando Albisu, Manuel Colomé i Antonia Ràfols Almera.

Federació de CCOO: Jesús Rodríguez Aguilera, Antonio Álvarez Pardo, Fernando Infante Cabrera, Santos García Galán, José Expósito Rivas, Jorge Hilario, Juan Linero i José López Font. Assessors: José Luis Moure Figueiras, José L. Arias Ramón i Miguel Ángel Martínez.

Federació de la UGT: José Antonio Polanco, Francisco Javier Pérez Albertus, Alfredo Sabadell Balada, Jordi García García, Valentín Bonilla Bonilla, María Dolores Albadalejo Plaza i Emilio Roca Casellas. Assessors: Juan...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR