Convenio colectivo - Indústries vinícoles, Tarragona

Inicio de Vigencia 1 de Abril de 2001
Fin de Vigencia31 de Marzo de 2002
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3430 de 13/07/01

RESOLUCIÓ

de 10 de maig de 2001, per la qual es disposa el registre i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de les indústries vinícoles de la província de Tarragona per a l'any 2001 (codi de conveni núm. 4300415).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de les indústries vinícoles, subscrit per les parts negociadores en data 2 de maig de 2001 i presentat per les mateixes parts en data 9 de maig de 2001, i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, i els articles 11.2 i 37.4 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya,

Resolc:

- 1 Disposar el registre del Conveni col·lectiu de treball de les indústries vinícoles, per a l'any 2001, de la província de Tarragona, en el Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Tarragona.

- 2 Disposar-ne la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu.

Tarragona, 10 de maig de 2001

Montserrat Güell i Anglès

Delegada territorial de Tarragona en funcions

Transcripció del text literal signat per les parts

CONVENI

col·lectiu provincial per a les indústries vinícoles

Article 1

Àmbit d'aplicació territorial

Aquest Conveni té caràcter provincial i s'aplica a tota la província de Tarragona.

Article 2

Àmbit d'aplicació funcional

El Conveni obliga a totes les empreses que actualment són regides pel laude arbitral de data 29 de març de 1996, publicat al Butlletí Oficial de l'Estat de data 28 de maig de 1996 i que afecta les indústries vinícoles, licoreres i de la sidra.

Article 3

Afecta tots els treballadors que presten servei a les empreses incloses a l'àmbit funcional, llevat del personal comprès a l'apartat a) del número 1 de l'article 2 de l'Estatut dels treballadors.

Article 4

Vigència

Aquest Conveni comença a regir el dia 1 d'abril de 2001, independentment de la data en què sigui publicat oficialment.

Article 5

Durada i pròrroga

La durada és d'un any, per la qual cosa fineix el 31 de març de 2002. Es prorroga tàcitament d'un any per l'altre, sempre que no sigui denunciat reglamentàriament, per qualsevol de les parts, amb tres mesos de temps com a mínim respecte la data de vigència.

Es pacta expressament que, durant la vigència d'aquest Conveni, no hi pot haver cap revisió econòmica o de cap altre concepte, ja que les condicions que estableix preveuen d'una manera expressa qualsevol revisió possible.

Article 6

Rescissió i revisió

La denúncia proposant la rescissió del Conveni s'ha de presentar davant l'organisme competent mitjançant les centrals sindicals o les associacions d'empresaris amb tres mesos de temps com a mínim respecte la data de finalització de la vigència del conveni o de qualsevol de les pròrrogues.

El que es pacta en aquest conveni no pot ser revisat per cap concepte durant els dos anys de vigència.

Article 7

Compensació

Les condicions pactades en aquest Conveni són totalment compensables amb les que hi havia anteriorment, independentment de la naturalesa que tinguessin.

Article 8

Absorció

Les disposicions legals, els convenis, els pactes, etc. futurs únicament poden tenir eficàcia pràctica si, considerats globalment, superen el nivell total del conveni; altrament, s'han de considerar absorbits per les condicions i les millores que ara es pacten.

Article 9

Garantia personal

Cal...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR