Convenio colectivo - Distribuïdors de GLP, Tarragona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2001
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3479 de 25/09/01

RESOLUCIÓ de 30 de juliol de 2001, per la qual es disposa el registre i la publicació del Conveni col·lectiu de treball del sector de distribuïdors de GLP de la província de Tarragona per a l'any 2001 (codi de conveni núm. 4301335).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball del sector de distribuïdors de GLP subscrit per les parts negociadores en data 13 de juliol de 2001 i presentat per les mateixes parts en data 18 de juliol de 2001, i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, i els articles 11.2 i 37.4 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

- 1 Disposar el registre del Conveni col·lectiu de treball del sector de distribuïdors de GLP de la província de Tarragona per a l'any 2001 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Tarragona.

- 2 Disposar-ne la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu.

Tarragona, 30 de juliol de 2001

Montserrat Güell i Anglès

Delegada territorial de Tarragona en funcions

Transcripció literal del text firmat per les parts

CONVENI

Col·lectiu de treball del sector de distribuïdors de GLP de la província de Tarragona per l'any 2001

Capítol 1

Disposicions generals

Article 1

Àmbit d'aplicació territorial

Aquest Conveni s'aplica a totes les empreses que són o que poden ésser en el futur agències distribuïdores de GLP i que són ubicades a la província de Tarragona.

Article 2

Àmbit d'aplicació personal

L'aplicació dels pactes d'aquest conveni col·lectiu s'entén a la totalitat dels treballadors de plantilla, les relacions jurídic -personals dels quals són regulades per l'Acord Marc estatal d'Agències Distribuïdores de GLP, en vigor des de l'1 de gener de 1996 a conseqüència de la derogació de l'Ordenança Laboral a 31 de desembre de 1995.

Article 3

Àmbit d'aplicació temporal

Aquest conveni és efectiu en la totalitat dels seus pactes a partir de la data de la seva signatura per ambdues parts. Els seus efectes econòmics es retrotreuen des de l'1 de gener de 2.001.

La durada d'aquest conveni col·lectiu s'estén fins al 31 de desembre del 2001 i es prorroga tàcitament d'any en any amb efectes establerts per les normes legals, llevat de denúncia expressa d'alguna de les parts comunicada...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR