Convenio colectivo - Indústries d'imatgeria Religiosa, Gerona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2001
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2004
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3466 de 04/09/01

RESOLUCIÓ

de 20 de juliol de 2001, per la qual es disposa la inscripció, el dipòsit i la publicació del Conveni col·lectiu de treball del sector de les indústries d'imatgeria religiosa de la província de Girona per a 2001, 2002, 2003 i 2004 (codi de conveni 1700215).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball del sector de les indústries d'imatgeria religiosa de la província de Girona, subscrit d'una part per l'Associació Patronal d'Empresaris d'Imatgeria Religiosa i per l'altra part per UGT i CCOO el dia 9 de maig de 2001, i d'acord amb els articles 90.2 i 90.3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de l'Estatut dels treballadors; el Decret de la Generalitat de Catalunya 326/1998, de 24 de desembre; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes concordants,

Resolc:

- 1 Ordenar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball del sector de les indústries d'imatgeria religiosa de la província de Girona per a 2001, 2002, 2003 i 2004 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Girona.

- 2 Ordenar-ne el dipòsit a l'oficina corresponent d'aquesta Delegació.

- 3 Disposar que l'esmentat Conveni es publiqui al DOGC.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni.

Girona, 20 de juliol de 2001

Montserrat González i Falcó

Delegada territorial de Girona en funcions

Transcripció literal del text signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball per les indústries d'imatgeria religiosa de la província de Girona.

Capítol 1

Article 1

Àmbit d'aplicació

El present Conveni regula les condicions de treball de totes les empreses que es regeixin per les normes de treball per les indústries d'imatgeria religiosa, publicades en el Butlletí Oficial de la Província els dies 3, 5, 7 i 10 de gener de 1956.

Article 2

Àmbit territorial

El Conveni afecta a tots els centres de treball que compresos en l'àmbit d'aplicació d'aquest, es trobin radicats a la província de Girona, tot i que el domicili social de les empreses es trobi situat fora de la província de Girona.

Article 3

Àmbit personal

El present Conveni afecta a tot el personal que treballi a les empreses incloses en els àmbits descrits en els 2 articles abans esmentats.

Article 4

Vigència i durada

La durada d'aquest Conveni és de 4 anys a partir de l'1 de gener de 2001 i té efectes econòmics a partir d'aquest dia per tot el personal que estigui d'alta a la data d'entrada en vigor, que és la de la seva publicació.

Article 5

Denúncia

Aquest Conveni té vigència fins el dia 31 de desembre del 2004, sense que calgui denúncia expressa. Les parts es comprometen a formular la seva proposta de nou conveni, de manera que es puguin iniciar les negociacions durant el mes de gener següent.

Capítol 2

Article 6

Compensació

Les retribucions establertes en el present Conveni han de compensar i absorbir totes les existents en el moment de la seva entrada en vigor, qualsevol que sigui la naturalesa o origen, i en el seu cas han de ser absorbides.

Article 7

Garantia personal

Les empreses han de respectar les situacions personals que en conjunt siguin més beneficioses que les fixades en el present Conveni, mantenint-se estrictament com personals podent-se no obstant, absorbir per augments posteriors.

Article 8

Absorbibilitat

Les disposicions legals futures que impliquin variació econòmica amb tots o alguns dels conceptes retributius existents o per creació d'altres de nous, únicament tindran eficàcia pràctica si globalment considerats en còmput anual superen el nivell total del present Conveni. En cas contrari, s'han de considerar absorbides per les millores pactades en el present Conveni.

Capítol 3

Article 9

Vinculació a la totalitat

En el supòsit de que per la causa que fos, s'hagués de retocar alguna de les estipulacions del present Conveni, o els organismes competents, en l'exercici de les seves facultats, no aprovessin algun d'aquests pactes, aquest Conveni quedaria sense eficàcia pràctica, havent-se de reconsiderar la totalitat del seu contingut.

Capítol 4

Article 10

Organització del treball

D'acord amb la legislació vigent, és privativa de la direcció de l'empresa, l'organització pràctica del treball, orientacions i regles a seguir en la mateixa, i especialment assignar entre les diferents seccions i especialitats el lloc de treball que segons el seu criteri sigui mes convenient pel seu bon funcionament, respectant en tot cas la retribució del treballador encara que la categoria del lloc de treball assignat sigui inferior a la que tenia fins ara, raonant aquests canvis als representants dels treballadors i excloent-se les situacions arbitràries i vexatòries.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR