Convenio colectivo - KETTAL, SA., Tarragona

Inicio de Vigencia20 de Agosto de 2001
Fin de Vigencia20 de Agosto de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3455 de 20/08/01

RESOLUCIÓ

de 13 de juny de 2001, per la qual es disposa el registre i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa KETTAL, SA, per als anys 2001-2002 (codi de conveni núm. 4300462).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa KETTAL, SA, subscrit per les parts negociadores en data de 25 de maig de 2001, i presentat per les mateixes parts en data 11 de juny de 2001, i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, i els articles 11.2 i 37.4 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya,

Resolc:

-1 Disposar el registre del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa KETTAL, SA, per als anys 2001-2002 en el Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Tarragona.

-2 Disposar-ne la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu.

Tarragona, 13 de juny de 2001

Montserrat Güell i Anglès

Delegada territorial de Tarragona en funcions

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'empresa Kettal, SA, per als anys 2001 i 2002

Article 1

Aquest Conveni és aplicable a l'empresa Kettal, SA i afecta la totalitat dels seus treballadors.

Article 2

Aquest Conveni col·lectiu és vigent a tots els efectes el dia 1 de gener de 2001 independentment de la data de la seva publicació en el Butlletí Oficial de la Província i la seva durada és de dos anys, és a dir, fins al 31 de desembre de 2002.

Article 3

La denúncia del Conveni pot realitzar-la qualsevol de les parts, davant l'autoritat laboral, amb tres mesos de temps a la data del seu venciment.

Article 4

Les condicions pactades formen un tot orgànic i indivisible. Són compensables i absorbibles en la seva totalitat amb les que regissin anteriorment per millora establerta per l'empresa o per norma legal existent.

S'han de respectar a títol individual o col·lectiu les condicions econòmiques que siguin més beneficioses a les establertes en aquest Conveni, considerades en el seu conjunt i en còmput anual.

L'increment que es pacta per als dos anys de vigència d'aquest Conveni és el següent:

L'increment per l'any 2001 és l'IPC real més 1 punt

L'increment per l'any 2002 és l'IPC real més 1 punt

A partir de l'1 de gener de cadascun dels anys de vigència s'ha d'abonar l'IPC previst en els pressupostos generals de l'Estat per aqueix any més un punt. Si al final de cada any l'IPC real més un punt sobrepassa el realment abonat, la diferència resultant ha d'ésser abonada amb caràcter retroactiu.

Tots els conceptes salarials i els seus derivats s'han d'incrementar anualment segons allò pactat.

S'han d'abonar els endarreriments del Conveni de l'any 2001 dintre dels dos mesos següents a la signatura del Conveni i en els anys successius s'han d'abonar a la nòmina del mes de febrer, o dintre dels dos mesos següents a la publicació dels pressupostos generals de l'Estat on es fixa l'IPC previst.

Article 5

Es crea la Comissió paritària del conveni la missió de la qual és merament consultiva; recórrer-hi no modifica els

terminis de l'exercici d'accions judicials o administratives.

Aquesta Comissió és constituïda per tres vocals per la part social i tres vocals per la part econòmica. Poden designar-se els assessors que es consideri convenients si bé aquests tenen dret a veu, però no a vot.

La resposta a les consultes s'han d'emetre per acord unànime de les parts.

Article 6

Salari base

S'entén per salari base brut el que es fixa en l'annex salarial que figura en aquest Conveni.

Article 7

Plus de conveni

S'estableix un plus de conveni que es percep proporcionalment a les hores treballades a rendiment normal o mínim (rendiment: 100), en la quantia mensual que s'assenyala per cada categoria en l'annex.

Aquest plus deixa de percebre's si no s'assoleix el rendiment mínim...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR