Convenio colectivo - Fisipe Barcelona, SA, Cataluña

Inicio de Vigencia20 de Agosto de 2001
Fin de Vigencia20 de Agosto de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3455 de 20/08/01

RESOLUCIÓ

de 22 de juny de 2001, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'acord de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Fisipe Barcelona, SA (abans Acordis Acrylic Fibres, SA), (codi de conveni núm. 0806571).

Vist l'acord de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Fisipe Barcelona, SA (abans Acordis Acrylic Fibres, SA), subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 31 de maig de 2001, i de conformitat amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre el registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció de l'acord de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Fisipe Barcelona, SA (abans Acordis Acrylic Fibres, SA), al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 22 de juny de 2001

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

Acord

sobre el pla de viabilitat 2001 i expedient de regulació d'ocupació.

L'1 de maig de 2001, al Prat de Llobregat, es reuneixen:

D'una banda, l'empresa Fisipe Barcelona, SA (d'ara endavant "l'empresa"), societat unipersonal, amb domicili social a la ronda de Ponent, 5-11, del Prat de Llobregat 08820 (província de Barcelona). Està representada en aquest acte per Esteban Martínez Martínez i Jesús Palacios Ruiz, en qualitat de director de Serveis Generals i Recursos Humans i cap de personal, respectivament, assistits pel lletrat Domingo Palacios Jiménez.

D'altra banda, el Comitè d'Empresa de Fisipe Barcelona, SA, representat per tots els seus membres: Juan Manuel Rodríguez Santander (president), Leandro Ortíz Ibarburen (secretari), Francisco Alcázar González, Pedro Blanco Gómez, Andrés Jiménez Alvarado, Manuel Guerrero Rodríguez, Ángel Núñez Cortón, Jesús Ordoño López, Alejandro Rodríguez Fernández, Francisco Segura Serrano, Fernando Torres Martínez, Miquel Vila Ribas i José María Villaescusa Baranda.

El Comitè d'Empresa és assistit pels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR