Convenio colectivo - Club de Natació Barcelona, Barcelona

Inicio de Vigencia23 de Agosto de 2001
Fin de Vigencia23 de Agosto de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3458 de 23/08/01

RESOLUCIÓ

de 19 de juliol de 2001, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Club de Natació Barcelona per a l'any 2001 (codi de conveni núm. 0800662).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Club de Natació Barcelona subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 15 de juny de 2001, i de conformitat amb el que disposen els articles 90.2 i 90.3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació.

Resolc:

- 1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Club de Natació Barcelona per a l'any 2001 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

- 2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 19 de juliol de 2001

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Transcripció literal del text signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'empresa Club de Natació Barcelona per a l'any 2001

Capítol 1

Disposicions generals

Article 1

Àmbit d'aplicació

Aquest Conveni regirà les relacions laborals de tots els treballadors que presten els seus serveis actualment en el Club de Natació Barcelona o hi ingressin en el futur. En queden exclosos els treballadors assenyalats en l'article 1.3 i l'article 2 de la Llei 8/1980, de març, de l'Estatut dels treballadors.

Article 2

Vigència

Aquest Conveni col·lectiu entrarà en vigor el dia 1 de gener de 2001

Article 3

Duració

La duració d'aquest Conveni col·lectiu serà d'1 any, i finalitzarà el dia 31 de desembre de 2001.

Si no és denunciat amb almenys 3 mesos d'antelació a la data del seu venciment, es considerarà tàcitament prorrogat d'any en any.

Article 4

Revisió

Es procedirà a fer una revisió automàtica, de la taula annexa número 1 fins el valor de l'IPC de Catalunya de l'any 2001, si aquest supera el percentatge d'un 3'5% aplicat a aquest Conveni.

Article 5

Garanties 'ad personam'

Es respectaran les situacions personals, considerades conjuntament, que resultin més beneficioses que les previstes en aquest Conveni.

Article 6

Vinculació a la totalitat

Les condicions pactades formen un conjunt orgànic i indivisible i a l'efecte de la seva aplicació seran considerades globalment.

En el cas que la jurisdicció laboral, fent ús de les seves facultats, anul·lés algun dels seus pactes, aquest Conveni quedaria sense eficàcia, i s'hauria de procedir a la reconsideració total del seu contingut.

Article 7

Compensació

Les condicions retributives i de treball que s'estableixen en aquest Conveni compensaran i absorbiran, en conjunt anual, les existents a la seva entrada en vigor, sigui quin sigui el seu origen i la seva naturalesa.

Article 8

Absorció

Les millores retributives o les condicions de treball que es puguin promulgar en el futur per disposició legal només esdevindran efectives i s'aplicaran quan, considerades en conjunt i en còmput anual, superin les condicions d'aquest Conveni, també valorades en conjunt i en còmput anual.

Altrament seran absorbides i compensades per aquestes últimes, tot mantenint el Conveni en els seus propis terminis, sense cap canvi en els seus conceptes, condicions i retribucions.

Capítol 2

Condicions econòmiques

Article 9

Normes generals

Les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR