Convenio colectivo - Eserman SA, Tarragona

Inicio de Vigencia28 de Agosto de 2001
Fin de Vigencia28 de Agosto de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3461 de 28/08/01

RESOLUCIÓ

de 29 de juny de 2001, per la qual es disposa el registre i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa ESERMAN, SA (centres de treball de la província de Tarragona), per a l'any 2001 (codi de conveni núm. 4300872).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa ESERMAN, SA, subscrit per les parts negociadores en data 16 de maig de 2001, i presentat per les mateixes parts en data 28 de juny de 2001, i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, i els articles 11.2 i 37.4 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya,

Resolc:

-1 Disposar el registre del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa ESERMAN, SA, per l'any 2001 en el Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Tarragona.

-2 Disposar-ne la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu.

Tarragona, 29 de juny de 2001

Montserrat Güell i Anglès

Delegada territorial de Tarragona en funcions

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'empresa Eserman, SA, per a l'any 2001

Article 1

Àmbit territorial

Aquest Conveni és d'aplicació obligatòria a tots els centres de treball de l'empresa a la província de Tarragona.

Article 2

Àmbit funcional

Queden sotmesos al que preveu aquest Conveni, tots els centres de treball de l'empresa, amb independència de la seva activitat, així com tots els centres de nova implantació.

Article 3

Àmbit personal

Queda inclòs la totalitat del personal ocupat actualment pels centres afectats, així com les persones que hi ingressin durant la seva vigència.

Article 4

Vigència

Aquest Conveni és vigent, a tots els efectes, el dia 1 de gener de 2001 i la seva vigència finalitza el 31 de desembre de 2001.

Article 5

Durada i denúncia

La durada d'aquest Conveni és d'un any a partir de la data de la seva entrada en vigor. La seva denúncia s'ha de realitzar, com a mínim, amb un mes de temps a la seva finalització.

Article 6

Garantia personal

S'han de respectar les situacions personals existents que excedeixen a les del present Conveni i que suposen condicions més beneficioses respecte allò convingut i a títol estrictament personal.

Article 7

Organització i condicions de treball

L'empresa té com a principis bàsics el màxim respecte a la condició del treballador o la treballadora, sense discriminació per raó del sexe, l'edat, la nacionalitat, la religió, la raça o la ideologia, tant política com sindical.

Article 8

Jornada laboral i horaris

La jornada setmanal és de 40 hores, repartides entre cinc

dies de treball. En el cas de torns de treballs superiors a cinc dies, aquests han de ser negociats entre el Comitè i la direcció de l'empresa.

El temps de treball efectiu, en còmput anual serà de 1.784 hores.

Anualment i com a annex d'aquest Conveni, s'ha de negociar el calendari laboral en funció a cada centre de treball.

Els canvis de torn, s'han d'efectuar en el propi lloc de treball de l'operari i dins de l'horari establert pel calendari laboral del centre.

Article 9

Treballs de categoria distinta

Els treballadors que realitzen a l'empresa treballs catalogats en categories distintes, han de percebre les retribucions que corresponen a la superior, durant el temps que executi aquesta funció. La retribució dita ha de constar com a tal en el corresponent rebut de salaris.

Els treballadors que realitzen treballs de categoria superior a la seva, durant més de quatre mesos ininterromputs, o sis mesos en el termini d'un any, passen definitivament a aquesta.

Article 10

Categories

Queden establertes les categories i nivells següents:

Nivell 1

Encarregat

Responsable d'equip

Nivell 2

Oficial 1a

Oficial 2a

Especialista

En el cas que es produeixi promoció de categories, l'empresa tindrà en compte els criteris de promoció següents:

Antiguitat a l'empresa

Aptituds per a ocupar la categoria

Informe positiu dels representants dels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR