Convenio colectivo - Real Club de Polo, Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2001
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3462 de 29/08/01

RESOLUCIÓ

de 30 de maig de 2001, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Real Club de Polo de Barcelona per a l'any 2001 (codi de conveni núm. 0803612).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Real Club de Polo de Barcelona, subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 2 d'abril de 2001, i de conformitat amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

- 1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Real Club de Polo de Barcelona per a l'any 2001 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

- 2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 30 de maig de 2001

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'empresa Reial Club de Polo de Barcelona per a l'any 2001.

Capítol 1

Article 1

Àmbit d'aplicació

Aquest Conveni s'estableix per regular les relacions laborals entre el Reial Club de Polo de Barcelona, empresa radicada a l'avinguda Gregori Marañón, 17-31, acollida a la reglamentació vigent d'espectacles i esports, de 29 d'abril de 1950, i els seus treballadors, llevat dels subjectes a la reglamentació d'hoteleria.

Article 2

Durada

El Conveni comença a regir en data 1 de gener de 2001 i té una durada d'1 any. Si cap de les parts no el denuncia amb 3 mesos de temps respecte al 31 de desembre de 2001, s'entén prorrogat anualment.

Durant la pròrroga, els conceptes retributius: salari base, prima d'assistència, plus desplaçament i ajuda escolar, s'han d'incrementar automàticament cada any amb el percentatge previst en l'article 4, amb revisió a l'IPC real de Catalunya resultant, al finalitzar aquest, i es procedeix a l'actualització definitiva de les taules i a l'abonament dels endarreriments des de l'1 de gener.

Capítol 2

Article 3

Retribucions

El personal adscrit a aquest Conveni percep les seves retribucions mensualment, entenent com a tals el salari base, l'antiguitat, la prima d'assistència, puntualitat i rendiment, el plus de desplaçament, l'incentiu voluntari, l'ajuda escolar i les hores extraordinàries.

El pagament es fa preferentment mitjançant transferència bancària, i en casos justificats amb un taló bancari.

Article 4

Augment de conveni

Durant la vigència del Conveni, l'empresa ha d'aplicar un increment salarial de l'IPC previst pel Govern, en els Pressupostos Generals de l'Estat, més un 0,4% punts en l'any 2001.

En pròrrogues successives s'ha d'establir un increment salarial corresponent a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR