Convenio colectivo - Aismalibar, SA., Barcelona

Inicio de Vigencia28 de Agosto de 2001
Fin de Vigencia25 de Mayo de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3461 de 28/08/01

RESOLUCIÓ

de 25 de maig de 2001, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Pacte col·lectiu complementari al Conveni col·lectiu de treball de l’empresa Aismalibar, SA, per a l’any 2001 (codi de conveni núm. 0800062).

Vist el text del Pacte col·lectiu complementari al Conveni col·lectiu de treball de l’empresa Aismalibar, SA, subscrit pels representants de l’empresa i dels seus treballadors el dia 27 d’abril de 2001 i de conformitat amb el que disposen l’article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de l’Estatut dels treballadors; l’article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l’article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, i altres normes d’aplicació,

Resolc:

—1 Disposar la inscripció del Pacte col·lectiu complementari al Conveni col·lectiu de treball de l’empresa Aismalibar, SA, per a l’any 2001 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

—2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 25 de maig de 2001

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

PACTE

col·lectiu complementari al Conveni col·lectiu de l’empresa Aismalibar, SA, per a l’any 2001.

Montcada i Reixac, en data 27 d’abril de 2001, reunits:

D’una part, Aismalibar, SA, amb domicili social a Montcada i Reixac (Barcelona), ctra. de Ripollet, 1, representada en aquest acte pel senyor José Antonio Fernández Álvarez, director de RRHH i pel senyor Eduardo Aguilar Castañer, cap de personal.

I d’una altra part, els delegats sindicals de l’empresa, en representació dels sindicats CCOO, COP i UGT, tal i com seguidament s’especifica:

El senyor Antonio Grillo Parra, en nom i representació de CCOO (amb un 55,3% de la representació unitària dels treballadors, conforme als resultats de les últimes eleccions sindicals dutes a terme a Aismalibar, SA).

El senyor Jaume Grau Vilardebó, en nom i representació de COP (amb un 26% de la representació unitària dels treballadors, conforme als resultats de les últimes eleccions sindicals dutes a terme a Aismalibar, SA).

El senyor Juan Martínez López, en nom i representació d’UGT (amb un 15,3% de la representació unitària dels treballadors, conforme als resultats de les últimes eleccions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR