Convenio colectivo - Empresa Municipal de Serveis Comunitaris, SA. (Centre de treball de Lleida, Segrià), Lérida

Inicio de Vigencia 7 de Septiembre de 2001
Fin de Vigencia 7 de Septiembre de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3469 de 07/09/01

RESOLUCIÓ

de 29 de juny de 2001, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'Empresa Municipal de Serveis Comunitaris, SA, de Lleida (Segrià), des de l'1.1.2001 al 31.12.2001 (codi de conveni núm. 2500652).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'Empresa Municipal de Serveis Comunitaris, SA, de Lleida (Segrià), presentat pel senyor Emili Elías Pascual en data 25 de juny de 2001, i subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 4 d'abril de 2001, i de conformitat amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'Empresa Municipal de Serveis Comunitaris, SA, de Lleida (Segrià), des de l'1.1.2001 al 31.12.2001 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Lleida.

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui al DOGC.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni.

Lleida, 29 de juny de 2001

Anna Miranda i Torres

Delegada territorial de Lleida en funcions

Transcripció literal del text signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'Empresa Municipal de Serveis Comunitaris, SA, de Lleida (Segrià), des de l'1.1.2001 al 31.12.2001.

Article 1

Àmbit territorial, personal i funcional

Aquest conveni col·lectiu regula les relacions laborals entre l'empresa municipal de serveis comunitaris, SA, que a partir d'ara denominarem EMSC, i el personal fix, eventual o temporal que efectuïn serveis.

Article 2

Vigència

Aquest conveni entra en vigor el dia 1 de gener de 2001 i finalitza el dia 31 de desembre de 2001. Es pot prorrogar per un mateix període de temps, excepte si alguna de les parts el denuncia amb tres mesos d'antelació.

No obstant la durada d'aquest conveni d'empresa, la revisió salarial s'haurà de fer cada any, excepte si hi ha un pacte en contra.

Article 3

Absorció i compensació

Tot allò que derivi d'aquest conveni és compensable i absorbible amb qualsevol altra qüestió salarial, ja provingui de convenis provincials o que s'establissin mitjançant altres sistemes, i només es podran modificar si la totalitat de les noves condicions en el seu conjunt anual fos superior a la totalitat de les que s'han establert en aquest conveni.

Article 4

Organització de l'empresa i el treball

S'entén que l'organització de l'empresa és l'adequada i a causa de les seves peculiars característiques, l'organització tècnica i pràctica del treball i també la del descans, correspon, per tant, a la direcció de l'empresa la facultat de direcció i organització del treball, tot d'acord amb les normes i orientacions d'aquest conveni i de les disposicions legals pertinents.

Article 5

Règim econòmic, increments i revisions salarials

Amb efecte de l'1 de gener de 2001, s'han incrementat les percepcions salarials base brutes actuals per a cada categoria professional segons l'IPC provincial, essent les taules salarials d'aplicació durant l'any 2001, les que consten en l'annex núm. 1.

La nòmina del personal que cobra per mesos, s'ha de calcular a raó de 30 dies per mes.

Si l'IPC registrés en el període de l'1 de gener al 31 de desembre de 2001 un increment superior al 4%, s'haurà d'efectuar una revisió salarial, tant aviat com es constati oficialment aquest fet. La revisió salarial consistirà en la quantitat que sobrepassi del 4% i amb caràcter retroactiu a partir de l'1 de gener de 2001.

Per a qualsevol qüestió de caràcter econòmic, s'estableix que es tindrà en compte l'índex de l'IPC de la província de Lleida.

Article 6

Gratificacions extraordinàries

Les pagues extraordinàries anuals són dues: la de juny i la de Nadal. Aquestes pagues s'han d'abonar a raó de 30 dies cadascuna amb el salari base, segons la taula salarial d'aquest conveni, (annex núm. 1), més l'import de l'antiguitat i els complements personals fixos de cada mes.

Aquestes gratificacions extraordinàries s'han de pagar els dies 22 de juny i 22 de desembre.

Hi haurà una retribució extraordinària anual, consistent amb 15 dies de salari base més antiguitat, segons les taules salarials especificades en aquest conveni. L'esmentada retribució extraordinària es percebrà el dia 15 de març de cada any; no obstant i a criteri de l'empresa es podrà prorratejar mensualment.

El tècnic/a 1a esportiu/va tindrà les pagues extraordinàries incloses en el preu hora que figura en l'annex 1, mentre el tècnic/a esportiu/va i l'auxiliar esportiu/va tindran el preu que figura en l'annex 1 més les pagues extraordinàries pactades.

A partir del mes d'abril de l'any 2002, l'empresa i els delegats de personal estudiaran la possibilitat de negociar als propers convenis el pagament de mitja paga extraordinària, tot tenint en compte la situació econòmica de l'empresa.

Article 7

Primes especials

Com a prima especial pels treballs que realitzin determinats treballadors de l'empresa, d'acord amb les seves peculiaritats específiques, quan es realitzen diversos serveis que, malgrat tot, corresponen a la seva activitat normal, l'empresa els abonarà les següents quantitats:

  1. El personal de les brigades d'instal·lació i muntatges, senyalització, administració i altres de l'empresa que realitzin treballs fora de Lleida i que utilitzin el seu vehicle particular per desplaçar-se ha de rebre 24 pessetes (0,14 euros) per quilòmetre.

  2. Si han de menjar fora de Lleida rebran 1.400 pessetes (8,41 euros) com a mitja dieta. Com a dieta complerta, és a dir, pernoctació i aliments diaris, s'abonarà la quantitat total de 8.700 pessetes (52,29 euros) i sense pernoctació però a jornada complerta fora de Lleida, s'abonarà la quantitat de 4.350 pessetes (26,14 euros).

  3. Es preveu que el personal que realitzi treballs de senyalització pugui estar format per dos torns, un diürn i l'altre nocturn, rotatoris tal com s'acordi amb els delegats de personal i d'acord amb el volum de feina i els encàrrecs específics i extraordinaris que hi hagi.

    Als components de la brigada de senyalització...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR