Convenio colectivo - Skis Rossignol de España SLU, Barcelona

Inicio de Vigencia18 de Abril de 2002
Fin de Vigencia28 de Noviembre de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3618 de 18/04/02

RESOLUCIÓ

de 28 de novembre de 2001, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'Acord de revisió del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Skis Rossignol de España, SA (centre de treball d'Artés) (codi de conveni núm. 0804011).

Vist l'Acord de revisió del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Skis Rossignol de España, SA (centre de treball d'Artés) subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 30 d'octubre de 2001, i de conformitat amb el que disposen els articles 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

- 1 Disposar la inscripció de l'Acord de revisió del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Skis Rossignol de España, SA (centre de treball d'Artés) al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

- 2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 28 de novembre de 2001

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

ACTA

de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de l'empresa Skis Rossignol de España, SA

A Artés, el 30 d'octubre de 2001, reunides als locals de l'empresa Skis Rossignol de España, SA les representacions social i empresarial, acorden:

  1. Es constitueix la Comissió que ha de modificar el Conveni col·lectiu de l'empresa corresponent als anys 2001-2002.

  2. Aquesta Comissió ha d'estar composta per les persones següents:

    Per la representació empresarial: Joan Duocastella Bastardas, Enric Casas Bardolet, Dolors Codina Bonvehí i Jordi Lladó Abella.

    Per la representació social (els membres del Comitè d'Empresa): Juan Manuel López Avilés, Antonio Carmona de la Vega, José Luis Rodríguez Grao, Donato Gonzalo Moreno, Salvador Girbau Murt, Antonio Cano Exposoto, Francisco de Asís Arroyo Molina, Bonifacio Moyano Mañoso i Albert Pairó Costa.

  3. Es reconeixen mútuament la capacitat per modificar el dit Conveni i, en conseqüència, declaren la seva condició d'interlocutors vàlids a aquest efecte, ja que les parts són les mateixes que les de la Comissió Negociadora del Conveni.

  4. Es modifica...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR