Convenio colectivo - Hotel Colón, S. A. (Hotel Regencia Colón), Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2002
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2003
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3649 de 04/06/02

RESOLUCIÓ

TRE/1544/2002, de 20 de març, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Hotel Colón, SA (Hotel Regencia Colón Barcelona) per als anys 2002 i 2003 (codi de conveni núm. 0809311).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Hotel Colón, SA (Hotel Regencia Colón Barcelona) subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 13 de febrer de 2002, i de conformitat amb el que disposa l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Hotel Colón, SA (Hotel Regencia Colón Barcelona) per als anys 2002 i 2003 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 20 de març de 2002

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'empresa Hotel Colón, SA (Hotel Regencia Colón) per al anys 2002 i 2003

Article 1

Determinació de les parts

Aquest Conveni col·lectiu es pacta entre la delegada de personal, d'una banda, i l'empresa Hotel Colón, SA, de l'altra.

Article 2

Àmbit territorial

El Conveni col·lectiu afecta el centre de treball de l'empresa a què es refereix l'article anterior ubicat al carrer Sagristans, núm. 13-17, de Barcelona.

Article 3

Àmbit personal

El Conveni col·lectiu afecta tots els treballadors que componen o composin la plantilla en l'àmbit territorial de l'article 2 descrit anteriorment, queden exclosos, malgrat això, els treballadors compresos en l'àmbit d'aplicació dels articles 1.3.c) i 2.1.a) del text refós de l'Estatut dels treballadors aprovat pel Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març.

Article 4

Àmbit temporal

Les condicions pactades en el present Conveni entren en vigor, llevat en aquelles clàusules que s'estableixi una altra durada, l'1 de gener de 2002, amb independència de la data de la seva publicació en el Diari Oficial de la província.

Article 5

Durada i denúncia

La durada és de 24 mesos, des del 1 de gener de 2002 fins al 31 de desembre de l'any 2003. A partir d'aquesta data, el Conveni col·lectiu s'ha de prorrogar tàcitament i automàticament d'any en any, llevat denúncia fefaent per qualsevol de les parts amb 2 mesos d'antelació a la data de venciment.

En cas de denúncia, i fins que s'assoleixi un nou acord, segueix vigent aquest Conveni col·lectiu.

Article 6

Vinculació a la totalitat

En el supòsit que es declari la nul·litat d'una part d'aquest Conveni, sigui per via judicial o un altre procediment alternatiu de solució de conflictes, queda sense efecte en la seva totalitat, i es comprometen ambdues parts a iniciar les noves negociacions en el termini d'1 mes.

Article 7

Condicions més beneficioses

Totes les condicions establertes en aquest Conveni tenen la consideració de mínimes, per la qual cosa els pactes, clàusules, condicions i situacions pactades individualment han de respectar-se en la seva totalitat.

Article 8

Compensació i absorció

Les condicions salarials del Conveni no poden compensar ni absorbir 'els plusos personals i de lloc de treball' ja existents; sí, en canvi, les millores voluntàries que complementin el salari base. La compensació i absorció, en cas...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR