Convenio colectivo - Europea de Técnicas Logísticas, SL., Cataluña

Inicio de Vigencia30 de Mayo de 2003
Fin de Vigencia 3 de Abril de 2003
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3895 de 30/05/03

RESOLUCIÓ TIC/1601/2003, de 3 d'abril, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa Europea de Técnicas Logísticas, SL (centre de treball de Barcelona), per als anys 2003 i 2004 (codi de conveni núm. 0811362).

Vist el text del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa Europea de Técnicas Logísticas, SL (centre de treball de Barcelona), subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 25 de febrer de 2003, i de conformitat amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col-lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya; el Reial decret 2342/1980, de 3 d'octubre, sobre transferència de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de mediació, arbitratge i conciliació; el Decret 326/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de les delegacions territorials del Departament de Treball; el Decret 253/2002, de 4 de novembre, de fusió del Departament de Treball amb el d'Indústria, Comerç i Turisme, i el Decret 284/2002, de 12 de novembre, de reestructuració parcial de diversos departaments de la Generalitat,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa Europea de Técnicas Logísticas, SL (centre de treball de Barcelona), per als anys 2003 i 2004 (codi de conveni 0811362) al Registre de convenis de Barcelona de la Subdirecció General d'Afers Laborals i d'Ocupació.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el DOGC.

Barcelona, 3 d'abril de 2003

Francisca Antolinos i Jiménez

Subdirectora general d'Afers Laborals

i d'Ocupació a Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col-lectiu de treball de l'empresa Europea de Técnicas Logísticas, SA, per als anys 2003-2004

Assistents

Per l'empresa: Jaime Dubé Cano i Manuel Alcalá Caballero.

Per la representació empresarial:

Per SIPVSC: Margarita Meno Grillo i Antonio Botella Delgado. Assessor: Salvador Piqué Nieves.

Per UGT: Antonio Escobar Alonso i Agustín Durán Magro. Assessor: Francisco Manuel García Baamonde.

Reunits a Barcelona, en data 25 de febrer de 2003, les persones abans esmentades en els locals de l'empresa Europea de Técnicas Logísticas, SL (EUTEC), avinguda Mas Fuster, número 131, de Valldoreix, en qualitat de Comissió Negociadora del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa Europea de Técnicas Logísticas, SL, després de les oportunes deliberacions, ambdues parts per unanimitat assoleixen el següent acord:

  1. S'acorda prorrogar el Conveni col-lectiu de l'empresa Europea de Técnicas Logísticas, SL, per al període 1.1.2003 a 31.12.2004.

  2. S'acorda:

    Revisar les seves condicions econòmiques per al període 1.1.2003 a 31.12.2004.

    Modificar els articles 13 i 14 del Conveni segons el redactat de l'Acta annexa.

    Afegir un article nou, article 28 bis, segons redactat de l'Acta annexa.

    Prorrogar tots els articles restants del Conveni, excepte l'article 13 i 14 modificat.

    Remetre els acords i actes al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya als efectes del seu registre i publicació en el DOGC.

    I perquè així consti, i en prova de conformitat, signen la present els compareixents en el lloc i la data esmentats més amunt.

    Acta

    Ambdues parts es reconeixen capacitat i representació per a aquest acte, i manifesten:

    Que aprofitant la revisió econòmica per als anys 2003 i 2004, s'ha constituït la Comissió Deliberadora per modificar i afegir diversos articles del Conveni.

    Sobre aquesta base, acorden:

  3. Modificar l'article 13 del Conveni col-lectiu, i substituir-lo pel redactat que a continuació es detalla:

    Article 13

    Estructura salarial i increments anuals

    Atenent a facilitar la interpretació de les taules salarials, l'estructura salarial que passen a tenir les retribucions des de l'1 de gener de 2003 del present Conveni és la següent:

    1. Sou base.

    2. Complements.

  4. De llocs de treball:

    Complement funcional de lloc de treball (CFPT). Es merita segons la funció o tasques que s'exerceixi en cada moment efectivament. Quan no s'exerceixi funció de cap classe no es merita aquest complement.

    Plus de treball nocturn.

    Complement hora festa.

  5. Quantitat o qualitat de treball:

    Hores extraordinàries.

  6. De venciment superior al mes:

    Gratificació de Nadal.

    Gratificació de juliol.

  7. Indemnitzacions o abonament de despeses:

    Plus de transport i distància. Atenent les diferents localitzacions dels llocs de treball i els canvis d'ubicació previsible, s'estableix un plus de transport i distància per compensar globalment aquesta circumstància. No és exigible, per tant, cap compensació addicional, llevat en els casos en els quals sigui necessari pernoctar o fer trasllats geogràfics (que obliguin a canviar de residència). No té naturalesa salarial ni és cotitzable, llevat que una norma legal estableixi el contrari.

    Plus de manteniment de vestuari. Compensa l'obligació del treballador del manteniment del vestuari proporcionat i propietat de l'empresa. No té naturalesa salarial ni és cotitzable, llevat que una norma legal estableixi el contrari.

    Ajuda alimentària.

    Els imports dels conceptes retributius que figuren en aquest pacte i es reflecteixen en la taula salarial annex 1 són, en tot cas, quantitats brutes.

    Les quantitats que s'estableixen en la taula salarial annex 1 vénen determinades pel valor mensual, i referida a mòduls de 30 dies amb independència del nombre de dies del mes actual.

    En el cas de prestació de serveis en jornada laboral...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR