Convenio colectivo - Fundació de Gestió Sanitària de lHospital de la Santa Creu i Sant Pau i lAssociació Professional del Cos Facultatiu de lHospital de la Santa Creu i Sant Pau, Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2002
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2002
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3729 de 30/09/2002

RESOLUCIÓ TRE/2710/2002, de 7 de juny, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'acord de la Comissió Negociadora del Conveni col-lectiu de treball de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i l'Associació Professional del Cos Facultatiu de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (codi de conveni núm. 0804570).

Vist l'acord de la Comissió Negociadora del Conveni col-lectiu de treball de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i l'Associació Professional del Cos Facultatiu de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 28 de maig de 2002 i de conformitat amb el que disposen els articles 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col-lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció de l'acord de la Comissió Negociadora del Conveni col-lectiu de treball de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i l'Associació Professional del Cos Facultatiu de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 7 de juny de 2002

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Transcripció literal del text signat per les parts

ACORD

de la Comissió Negociadora del Conveni col-lectiu de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i l'Associació Professional del Cos Facultatiu de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau per als anys 2001-2005

Assistents:

Representació empresarial, Fundació de Gestió Sanitària Hospital Santa Creu i Sant Pau: Dr. Joaquim Esperalba i Iglesias, Dra. Carmen Pérez i Martínez i Sr. Antoni Nasarre i Pardina. Assessor, Dr. Paco Carretero i Palomares.

Representació social, APCF: Dr. Carles Gil i Puy, Dr. Xavier Cussó i Fresquet, Dr. Sergi Sainz i Saenz-Torres, Dr. Josep Isern i Verdum i Dr. Josep Mateo Arranz. Assessora, Dra. Carmen Farell Benlloch.

Barcelona, 28 de maig de 2002

Reunits en el centre de treball de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, manifesten:

  1. Que com a resultat de les múltiples converses mantingudes després de la signatura del Conveni col-lectiu de data 12 de novembre de 2001, publicat en el DOGC núm. 3597 de data 18 de març de 2002 (codi Conveni 0804570), i recollint els suggeriments fets per part dels facultatius de la nostra Institució, i amb l'ànim de donar resposta a les inquietuds expressades i per mantenir un clima de consens i participació en el si del cos facultatiu, ambdues parts acorden la modificació de determinats articles del Conveni col-lectiu citat.

  2. Que la nova redacció d'aquests articles, que substitueix íntegrament els anteriors signats el dia 12 de novembre de 2001 (DOGC 3597 de 18 de març de 2002, codi Conveni 0804570), és la que s'indica en el present document.

Per tant, pacten,

Primer. Els articles del Conveni publicat al DOGC 3597 de 18 de març de 2002, codi Conveni 0804570, que es modifiquen són:

Text de Conveni col-lectiu: els articles 11, 26, 30, 31, 32, 35, 42, 43 i disposició addicional segona.

Annex 2, Acord sobre carrera professional: els article 4.2, 6.3, 6.4 i 6.6.

Annex 1, taules salarials: base de les taules salarials per a l'any 2002.

Segon. La nova redacció d'aquests articles és la que s'indica a continuació:

Articles del text del Conveni col-lectiu (DOGC 3597 de 18 de març de 2002, codi Conveni 0804570):

Article 11

Ingrés. Requisits

Podran sol-licitar-se per a l'admissió tots aquells requisits i proves que no representin discriminació en l'ocupació, segons el que està disposat a l'article 17 del text refós de la Llei de l'estatut dels treballadors, o qualsevol altra que el substitueixi.

Durant el període d'implantació de la carrera professional (1 de gener de 2002 a 30 de juny de 2005) els facultatius de nou ingrés, només podran quedar inclosos en les categories professionals de facultatiu col-laborador, metge adjunt de guàrdia (presència física o localitzable), adjunt 2 i adjunt 3.

Un cop s'iniciï el període definitiu de desenvolupament de la carrera professional (1 de juliol de 2005), els facultatius ingressaran amb la categoria professional de la convocatòria a la qual concorrin i els seus mèrits hauran de ser acreditats per la Comissió Avaluadora de la carrera professional.

Article 26

Modalitats de les guàrdies localitzables

Les guàrdies localitzables es realitzaran segons 4 modalitats, depenent del servei on es realitzi la prestació:

Modalitat A

Aquesta modalitat serà d'aplicació als metges de la FGSHSCSP que facin guàrdies localitzables en els serveis següents: Oftalmologia, Cirurgia Toràcica, Cirurgia Plàstica, Cirurgia Cardíaca, Microbiologia, Anatomia Patològica, Trombosi i Hemostàsia, Oncologia Mèdica, Hemoteràpia, Oncologia Radioteràpia, Cirurgia Pediàtrica, Cirurgia General i Digestiva, Hematologia Clínica i Radiodiagnòstic (Radiologia General).

Retribució de la modalitat A

L'import per hora de guàrdia localitzable és l'establert a l'annex 1.

En cas que l'assiduïtat de presències físiques requerides arribi als llindars numèrics de la modalitat B, les parts es comprometen a reunir-se per tal de valorar la incorporació del cobrament de coeficients tècnics en el proper Conveni col-lectiu.

Modalitat B

Aquesta modalitat serà d'aplicació als metges de la FGSHSCSP que facin guàrdies localitzables en els serveis següents: Cirurgia Vascular, Neurocirurgia, Radiodiagnòstic (Neuroradiologia), Pediatria (SEM) i ORL.

Retribució de la modalitat B

L'import per hora de guàrdia localitzable és l'establert a l'annex 1.

Atesa la major penositat que representa fer guàrdies localitzables en aquests serveis, i que l'assiduïtat en què es requereix la seva presència física és molt superior a la que es produeix en els serveis de la modalitat A, s'estableix una retribució addicional per cada actuació requerida que necessiti presència física a l'Hospital, calculada segons la complexitat de l'actuació a realitzar i en funció de la taula de coeficients tècnics que s'especifica a l'annex 1.

L'adequació dels procediments i actuacions respecte a aquests coeficients tècnics seran revisables anualment per la Direcció.

Modalitat C

Aquesta modalitat serà d'aplicació als metges de la FGSHSCSP que facin guàrdies localitzables vinculades al Programa de trasplantament cardíac (Cirurgia Cardíaca, Anestesiologia, Cardiologia i Immunologia).

Retribució de la modalitat C

L'import per hora de guàrdia localitzable dels dies laborables i dels dies festius serà l'establert a l'annex 1. A aquesta modalitat li és d'aplicació una retribució addicional, com a complement específic per actuació, dels coeficients tècnics que s'especifiquen a l'annex 1.

Modalitat D

Aquesta modalitat serà d'aplicació als metges de la FGSHSCSP que facin guàrdies localitzables en els serveis següents: Cardiologia (Ecocardiologia), Neumologia (Broncoscòpia) i Medicina Nuclear.

Retribució modalitat D

S'estableix una retribució per cada actuació requerida que precisi presència física a l'Hospital en funció de la taula de coeficients tècnics que s'especifica a l'annex 1.

En qualsevol de les modalitats especificades anteriorment, les retribucions corresponents als coeficients tècnics, atesa la seva relació amb la complexitat tècnica de l'actuació i la seva independència de les hores de guàrdia localitzable realitzades, no seran incloses en les pagues extraordinàries ni en vacances.

Aquest article substitueix qualsevol regulació, retribució, etc. existent en matèria de guàrdia localitzable, a excepció de la regulació de les guàrdies localitzables establerta a l'annex 1, referents a metges residents.

Article 30

Grups professionals

Els treballadors afectats pel present Conveni s'integraran en un dels 2 grups professionals que s'assenyalen a continuació:

Personal assistencial titulat de grau superior. Facultatius de plantilla.

Personal assistencial titulat de grau superior. Facultatius en formació.

Personal assistencial titulat de grau superior. Facultatius de plantilla: són els llicenciats superiors que, proveïts de llur titulació corresponent i amb capacitat legal per a l'exercici de llur professió, són empleats per la FGSHSCSP per exercir-la.

Personal assistencial titulat de grau superior. Facultatius en formació: són els llicenciats superiors que s'integren a la FGSHSCSP per al seguiment de plans de capacitació i formació, de contingut teoricopràctic, que tenen la durada que legalment o convencionalment s'estableixi. Aquests plans es desenvolupen mitjançant programes nacionals (MIR, FIR) o d'altre àmbit.

Contingut funcional d'ambdós grups: aquests llocs de treball tenen funcions de tipus assistencial, docent i/o investigadora, però no necessiten descripció donat que queden automàticament assenyalades per raó de la titulació necessària per al seu desenvolupament.

Article 31

Categories professionals

Els treballadors afectats per aquest Conveni, un cop integrats en un dels grups professionals indicats a l'article 30, tindran una de les categories professionals següents:

31.1 Personal assistencial titulat de grau superior. Facultatius de plantilla:

  1. Des de la signatura d'aquest Conveni fins al 31 de desembre de 2001:

    Facultatiu col-laborador

    Metge adjunt de guàrdia

    Adjunt 2

    Adjunt 3

    Adjunt 3 cap secció

    Adjunt 3 cap unitat

    Adjunt 3 cap servei

  2. Des de l'1 de gener de 2002 fins al 30 de juny de 2005 (període transitori):

    Facultatiu col-laborador

    Metge adjunt de guàrdia

    Adjunt 2

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR