Convenio colectivo - Personal Laboral del Ajuntament de Molins de Rei, Barcelona

Inicio de Vigencia18 de Enero de 2002
Fin de Vigencia21 de Junio de 2001
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3556 de 18/01/02

RESOLUCIÓ

SSS/4/2002, de 8 de gener, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Govern de 24 de desembre de 2001, pel qual es modifiquen parcialment els Estatuts de l'empresa pública Institut de Diagnòstic per la Imatge.

Vist que el Govern de la Generalitat, en la sessió del dia 24 de desembre de 2001, va adoptar l'Acord pel qual es modifiquen parcialment els Estatuts de l'empresa pública Institut de Diagnòstic per la Imatge, i va encarregar al conseller de Sanitat i Seguretat Social que en donés publicitat mitjançant la publicació al DOGC,

Resolc:

Es dóna publicitat a l'Acord adoptat pel Govern de la Generalitat en la sessió del dia 24 de desembre de 2001, pel qual es modifiquen parcialment els Estatuts de l'empresa pública Institut de Diagnòstic per la Imatge, que s'inclou annex a aquesta Resolució.

Barcelona, 8 de gener de 2002

Eduard Rius i Pey

Conseller de Sanitat i Seguretat Social

ACORD

del Govern de la Generalitat de 24 de desembre de 2001, pel qual es modifiquen parcialment els Estatuts de l'empresa pública Institut de Diagnòstic per la Imatge.

Mitjançant l'Acord del Govern de la Generalitat de 21 de desembre de 1990 es va autoritzar el Servei Català de la Salut per crear l'empresa pública Centre de Ressonància Magnètica de la Ciutat Sanitària Vall d'Hebron i s'aprovaren els seus Estatuts.

Posteriorment aquest Acord va ser modificat pels acords del Govern de 24 de desembre de 1991 i de 24 de novembre de 1992, canviant aquest darrer la denominació de l'empresa pública pel nom que en l'actualitat ostenta.

Finalment, la disposició addicional deu del Decret 127/2000, de 3 d'abril, d'estructuració del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, també va introduir modificacions els titulars de l'empresa.

En la sessió celebrada el dia 15 de desembre de 2000, el Consell d'Administració de l'Institut de Diagnòstic per la Imatge ha aprovat un Pla estratègic d'empresa que preveu la introducció de noves línies de productes com a conseqüència dels avenços tecnològics i aporta per una forma de gestió més adequada a la nova dimensió tecnològica, territorial i de recursos humans de l'empresa, de tal manera que es fa imprescindible la creació d'una nova estructura dels òrgans de govern i de les unitats operatives de l'Institut de Diagnòstic per la Imatge.

De conformitat amb el que preveu l'article 9.f.9 en relació amb l'article 7.2.4 de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya, a proposta de la persona titular del Departament de Sanitat i Seguretat Social, el Govern adopta el següent acord:

-1 Autoritzar el Servei Català de la Salut per modificar els Estatuts de l'empresa pública Institut de Diagnòstic per la Imatge, els quals queden redactats en els termes que figuren en l'annex d'aquest Acord.

-2 S'encarrega a la persona titular del Departament de Sanitat i Seguretat Social que faci públic aquest Acord mitjançant la seva inserció al DOGC.

Annex

Estatuts de l'empresa pública Institut de Diagnòstic per la Imatge

Capítol 1

Naturalesa i funcions

Article 1

1.1 L'empresa pública Institut de Diagnòstic per la Imatge té naturalesa d'entitat de dret públic amb personalitat jurídica pròpia, l'actuació de la qual s'ajusta al dret privat.

1.2 L'Institut de Diagnòstic per la Imatge s'adscriu al Servei Català de la Salut.

Article 2

2.1 L'objectiu primordial d'aquesta empresa pública és la gestió, l'administració i l'execució de serveis de diagnòstic per la imatge i de medicina nuclear.

2.2 L'empresa pública Institut de Diagnòstic per la Imatge participarà en els projectes derivats de la innovació tecnològica, podent abastar des de la simple renovació dels equipaments fins a la gestió integral dels serveis mèdics, que li siguin encarregats pel Servei Català de la Salut.

2.3 L'empresa pública Institut de Diagnòstic per la Imatge podrà assumir els projectes de transformació dels actuals serveis de radiodiagnòstic i de medicina nuclear, que li encomani el Servei Català de la Salut, tant en l'àmbit de l'Institut Català de la Salut com en altres àmbits.

Article 3

3.1 Són funcions de l'Institut de Diagnòstic per la Imatge les següents:

  1. Prestar assistència als ciutadans pel que fa al diagnòstic de les malalties mitjançant la utilització de tècniques de diagnòstic per la imatge i de medicina nuclear.

  2. Desenvolupar programes de recerca i col·laborar amb la universitat i la resta d'institucions competents en matèria de docència i recerca pel que fa al diagnòstic de tecnologia per la imatge i de medicina nuclear.

  3. Col·laborar amb les administracions públiques amb competències sanitàries en l'elaboració d'estudis en matèria de tecnologia per la imatge i de medicina nuclear.

  4. Desenvolupar totes les actuacions que siguin necessàries per al compliment dels seus objectius, com també les actuacions en relació amb les funcions esmentades anteriorment que li siguin encomanades.

    3.2 Per a l'exercici de les seves funcions l'Institut pot participar en altres societats de finalitat similar o crear-ne de noves.

    Capítol 2

    Òrgans de govern

    Article 4

    L'òrgan de govern de l'empresa pública Institut de Diagnòstic per la Imatge és el Consell d'Administració.

    Article 5

    5.1 El Consell d'Administració és l'òrgan superior de direcció i control de l'empresa pública Institut de Diagnòstic per la Imatge.

    5.2 El Consell d'Administració té la composició següent:

    President.

    Vicepresident.

    Vocals en un nombre entre 5 i 10.

    5.2.1 Els càrrecs de president i vicepresident, així com els vocals, són nomenats pel Govern de la Generalitat, a proposta del conseller de Sanitat i Seguretat Social.

    5.2.2 Un dels vocals serà nomenat pel Govern de la Generalitat, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

    5.2.3 El Govern de la Generalitat podrà nomenar també un conseller delegat.

    5.2.4 Secretari: que podrà o no ser-ne membre i serà nomenat pel Consell d'Administració.

    5.2.5 El nomenament de tots els membres del Consell d'Administració i del secretari tindrà una durada de quatre anys, podent ser nomenats per a nous mandats indefinidament.

    Article 6

    6.1 Corresponen al Consell d'Administració les funcions següents:

  5. Fixar els criteris d'actuació de l'empresa pública Institut de Diagnòstic per la Imatge dins el marc dels seus objectius.

  6. Elaborar anualment el programa d'actuació, d'inversions i de manteniment, i amb la conformitat prèvia del Departament de Sanitat i Seguretat Social, sotmetre'l a l'aprovació del Govern de la Generalitat per mitjà del Departament d'Economia i Finances.

  7. Aprovar la memòria anual de l'entitat.

  8. Elaborar el pressupost d'explotació i de capital de l'empresa pública Institut de Diagnòstic per la Imatge d'acord amb el que preveu l'article 30 en relació amb els articles 13, 14 i 15 de la Llei 4/1985, de 29 de març, i presentar-ne el balanç al Departament de Sanitat i Seguretat Social.

  9. Avaluar periòdicament els programes d'actuació i els seus resultats.

  10. Aprovar la plantilla de personal laboral, com també el seu règim retributiu dins els límits legalment establerts.

  11. Aprovar els contractes d'obres, serveis i subministrament que faci l'entitat.

  12. Aprovar els convenis i els acords de col·laboració que s'estableixin amb entitats públiques o privades.

  13. Proposar al Govern de la Generalitat el nomenament i, si s'escau, la separació del càrrec de conseller delegat.

  14. Proposar al Govern de la Generalitat l'aprovació de les característiques i la destinació de les operacions de crèdit.

  15. Aprovar el nomenant i, si s'escau, la separació del càrrec de gerent, així com delimitar l'estructura de gestió dels òrgans perifèrics.

  16. Aprovar les operacions de tresoreria que no excedeixin l'import que el Govern de la Generalitat hagi fixat de manera general o per a l'entitat, i proposar al Govern les que excedeixin aquell import.

  17. Fixar els criteris d'ordenació de pagaments i determinar les atribucions del conseller delegat en aquesta matèria i les dels càrrecs de l'estructura de gestió i administració, si s'escau.

  18. Exercir tota mena d'accions, excepcions, recursos i reclamacions administratives i judicials en defensa dels drets i els interessos de l'entitat. En cas d'urgència, aquesta facultat podrà ser exercida pel president, el qual en donarà compte al Consell d'Administració en la primera reunió que es convoqui.

  19. Qualsevol altra funció no atribuïda expressament a un altre òrgan.

    6.2 El Consell d'Administració pot delegar les funcions a què es refereixen els apartats g), k) i n) en el conseller delegat i en els càrrecs de l'estructura de gestió i administració.

    6.3 El Consell d'Administració es reuneix, almenys un cop cada dos mesos. Per tal que en sigui vàlida la constitució, s'exigeix l'assistència de la majoria absoluta dels components.

    Els acords s'han d'adoptar per majoria dels consellers presents. En cas d'empat, el president tindrà vot de qualitat.

    6.4 A les reunions del Consell d'Administració hi assistiran els seus membres, el secretari i el gerent, així com d'altres persones que el president, amb l'aprovació de la unanimitat dels consellers, consideri adients.

    Article 7

    Corresponen en el seu cas, al conseller delegat les funcions següents:

  20. Representar l'empresa, per delegació del Consell d'Administració, tant en judici com en l'activitat extrajudicial, sens perjudici de la representació institucional de l'entitat que té el president.

  21. Atorgar poders amb les facultats que detalli d'entre les que li corresponen, i donar-ne compte al Consell d'Administració.

  22. Exercir totes les funcions que el Consell d'Administració li delegui.

    Capítol 3

    Òrgans de gestió

    Article 8

    Correspon al gerent, sens perjudici de les facultats del conseller delegat, les funcions següents:

  23. Representar administrativament l'empresa pública, relacionar-se com a gerent amb les administracions públiques, les institucions, les entitats i els particulars.

  24. Assolir els objectius que estableixi el Consell d'Administració.

  25. Proposar al Consell d'Administració el pressupost...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR