Convenio colectivo - Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, Barcelona

Inicio de Vigencia30 de Mayo de 2002
Fin de Vigencia28 de Febrero de 2002
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3646 de 30/05/02

RESOLUCIÓ

TRE/1482/2002, de 28 de febrer, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'Acord de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu de treball del personal laboral de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès (codi de conveni núm. 0807632).

Vist l'Acord de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu de treball del personal laboral de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 28 de gener de 2002, i de conformitat amb el que disposa l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del reial Decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció de l'Acord de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu de treball del personal laboral de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 28 de febrer de 2002

P. S. (Decret 326/96,

de 24 de desembre, art. 5è)

Joan Reverter i Fabregat

Secretari de la Delegació Territorial

Transcripció literal del text signat per les parts

ACORD

de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu del personal laboral de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès per als anys 2001-2003

A l'Ametlla del Vallès, essent les 13.30 hores del dia 28 de gener de 2002, es reuneix la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu per al personal laboral de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, integrada per les següents persones:

El Sr. Albert Palay i Vallespinós, alcalde-president de l'Ajuntament.

Els Srs. Maties Guerra i Flores i Josep Manuel Marín i Navarrete, delegats del personal laboral.

Ha excusat la seva assistència per raons de malaltia la Sra. Manuela Garrote i Jurado, delegada del personal laboral de CCOO.

El Sr. Josep Ramon Martínez, delegat sindical de LOLS-UGT.

Assistits per l'interventor Sr. Lluís Solé i Diez i pel secretari Sr. Ramon Oriol i Grau, per tal de tractar el següent assumpte: modificació dels articles 21, 22 i 25 del Conveni col·lectiu per al personal laboral de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès.

La Comissió Negociadora ha examinat el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR